Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προμοτάρει τη νέα σειρά με μαγιό που φέρουν την «υπογραφή» της και το κάνει παρέα με την εντυπωσιακή Τζούλια Νόβα.

την αρχή νομίζαμε ότι ήταν κάτι που συνέβη μια φορά. Στο δεύτερο δείγμα δημιουργήθηκαν υποψίες. Στο τρίτο ήρθε η βεβαιότητα. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κυκλοφόρησε πρόσφατα τη νέα της κολλεξιόν με μαγιό κι εσώρουχα και για να την προωθήσει επιστρατεύει φίλες της όπως η Τζούλια Νόβα.

Στις πρώτες αναρτήσεις που έκανε από τις αρχές του μήνα, στο πλάι της ήταν η Ιωάννα Σιαμπάνη. Το τριήμερο του Πάσχα έγινε φωτογράφιση με μια άλλη εντυπωσιακή ξανθιά και το πρώτο δείγμα το είδαμε στην ανάρτηση της Αλεξάνδρας στο Instagram.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Τζούλια Νόβα βρέθηκαν στο Λασίθι, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελούντα. Εκεί άνοιξε το νέο Royal Marmin και έγινε παρέλαση διασήμων απ΄αυτά που είδαμε στο Instagram. Οι δύο κυρίες συνδύασαν τις διακοπές με τη φωτογράφιση.

Ανέβηκαν λοιπόν στο σκάφος, έβαλαν τα λευκά μπικίνι που σχεδίασε κι έφτιαξε η Παναγιώταρου και πόζαραν σαν άλλες αρχαίες θεές. Η πληθωρικότατη Αλεξάνδρα και η ακαταμάχητα γοητευτική Τζούλια Νόβα δεν γίνεται παρά να συναρπάσουν όποιον τις δει. Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν κι άλλες λήψεις με τη Τζούλια ή θα έχει στο πλάι της κάποια άλλη φίλη της η Αλεξάνδρα.