(upd 16:25) Σε περιοχές στα νότια της Αττικής (Σούνιο, Ανάβυσσος, Κερατέα), καθώς και στον Βαρνάβα εντοπίζονται αυτήν την ώρα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης εξαιτίας της κακοκαιρίας. Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Νωρίτερα, σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος στα βόρεια προάστια (Μαρούσι και Νέο Ηράκλειο) οι οποίες έχουν αποκατασταθεί. Οι διακοπές οφείλονται κυρίως στους δυνατούς ανέμους που έχουν σαν αποτέλεσμα την πτώση δέντρων στα καλώδια της ΔΕΗ, το σπάσιμο μονωτήρων από κλαδιά κλπ.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αποκατάσταση των βλαβών

Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον προαστιακό σιδηρόδρομο

Καθυστερήσεις έχει προκαλέσει η έντονη κακοκαιρία στον προαστιακό σιδηρόδρομο, λόγω των ισχυρών ανέμων, αλλά και προβλημάτων με την ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα προβλήματα ξεκίνησαν λόγω των καιρικών συνθηκών, από το απόγευμα της Πέμπτης, σε όλο το δίκτυο με καθυστερήσεις στα δρομολόγια, ενώ συνεχίζονται και σήμερα, με αποτέλεσμα να ανασταλλούν ορισμένα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Πιο συγκεκριμένα, αν και αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι θα αποκαθίστατο η λειτουργία του δικτύου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά για σήμερα στην αναστολή κυκλοφορίας των δρομολογίων του Προαστιακού από Λιόσια προς Κορωπί τα 12232, 12236, 12240, 12244 και στην επιστροφή από Κορωπί τα δρομολόγια με αριθμούς 12237, 12241, 12245 και 12249.