Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

Ηλεκτρονικές δαπάνες αγοράς αγαθών και λήψης υπηρεσιών συνολικού ύψους από 10% έως 20% του φετινού ετήσιου ατομικού εισοδήματός τους θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει ως το τέλος του τρέχοντος έτους εκατομμύρια φορολογούμενοι που είναι μισθωτοί, συνταξιούχοι και κατ’ επάγγελμα αγρότες.

Ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας 2% για το 2019 και 2,4% για το 2020 προβλέπει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD).

Την έναρξη της εφαρμογής του νέου αντικαπνιστικού νόμου κήρυξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω χαιρετισμού στην εκδήλωση επίσημης ενημέρωσης του Εθνικού Σχεδίου Δράσης κατά του Καπνίσματος από το Υπουργείο Υγείας.

Με πρωτοβουλία της διοίκησης του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, παρέχεται ασφαλιστική ικανότητα σε 245 χιλιάδες ασφαλισμένους, που τους είχε διακοπεί.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ BigBusiness.gr, Ωωω, εδώ είναι το...Ντουμπάϊ του Καυκάσου! Κάπως έτσι προσεγγίζουν το σύγχρονο Γκρόζνι, πρωτεύουσα της Τσετσενίας, όσοι ξένοι το επισκέπτονται για πρώτη φορά! Ο Πούτιν, αλλάζει μία εμπόλεμη πριν μερικά χρόνια περιοχή, σε ένα σύγχρονο τουριστικό και επενδυτικό προορισμό, Ρώσων και ξένων επισκεπτών ή επενδυτών. Ήδη, σημαντικό ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει, έστω και σε αρχικό στάδιο, με τις προοπτικές να είναι κάτι περισσότερο από θετικές.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ