Για «επενδυτική έκρηξη» στην Ελλάδα, η οποία πλέον χαρακτηρίζεται ως ο  πιο «hot» επενδυτικός προορισμός,  έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας, παράλληλα, τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι «ο μόνος που δεν το έχει καταλάβει».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης θέλησε να απαντήσει απαντώντας στις επικρίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πως η ανάπτυξη δεν θα φτάσει στο 4% και πως η επενδυτική έκρηξη υπάρχει μόνο στα «προεκλογικά τους φυλλάδια, αλλά όχι στην πραγματική ζωή».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρθηκε στον διεθνή οικονομικό Τύπο, τονίζοντας πως στο σύνολό του εκτιμά ότι «η Ελλάδα είναι ο πιο "hot" επενδυτικός προορισμός για τα επόμενα χρόνια», πως «ξεκολλάνε» όλα τα μεγάλα έργα όπως το Ελληνικό και πως όλα αυτά «είναι σημάδι ότι το επενδυτικό κλίμα πράγματι αλλάζει».

«Όταν αναλάβαμε την εξουσία ο ρυθμός ανάπτυξης της χώρας ήταν κάτω του 1,7% και πάμε να κλείσουμε πάνω από το 2% το 2019. Αυτό είναι ακριβώς η απόδειξη ότι το κλίμα αλλάζει. Και θα φτάσουμε το 4% πείτε του κ. Τσίπρα», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.