Διπλή τοποθέτηση από τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σχολίασα τόσο τις αποκαλύψεις του Θόδωρου Τσουκάτου, όσο και το γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ξεκαθαρίζει αν είναι υπέρ της παραμονής του Προκόποη Παυλόπουλου στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα σκάνδαλα της Siemens και της Novartis είναι η κορυφή του παγόβουνου

Ηχηρή η σιωπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά και της ΝΔ, για όσα είπε χθες, περί "μαύρου" χρήματος και "μαύρων ταμείων" στα κόμματα, ο Τσουκάτος» σημειώνει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε ανάρτησή του στο Twitter, προσθέτοντας ότι «τα σκάνδαλα της Siemens και της Novartis είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου».

«Η καταπολέμηση της διαφθοράς, είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της χώρας» τονίζει ο κ. Παπαδημούλης.

Κ. Μητσοτάκης εκτίθεται, αρνούμενος την επανεκλογή του Πρ. Παυλόπουλου

Η άρνηση του Κ. Μητσοτάκη να αποδεχθεί την επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας τον εκθέτει, αναφέρει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Η εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία, δείχνει ότι ο Τσίπρας τολμά, αναζητώντας ευρύτερες συναινέσεις. Ο ΠτΔ προέρχεται από την "καρδιά" της ΝΔ. Ήταν από το 1974 δίπλα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Γι' αυτό και η άρνηση του Κ.Μητσοτάκη να πει "ΝΑΙ" στην επανεκλογή του, τον εκθέτει» σημειώνει ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.