Με ανακοινώσεις τους τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταδικάζουν τα αποψινά βίαια επεισόδια στη Ν.Σ μύρνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι "η βία δεν απαντιέται με βία. Η βία μόνο δικαιώνει τη βία", το ΚΚΕ αναφέρει ότι η μεγαλειώδης συγκέντρωση δεν αμαυρώνεται από τα στημένα επεισόδια και το ΚΙΝΑΛ καλεί τις πολιτικές δυνάμεις "να απομονώσουν τους οπαδούς της βίας, από όπου και αν προέρχονται".

Πάλι επέστρεψαν από την εφεδρεία οι γνωστές προβοκάτσιες και τα υποκείμενα πρόσωπα, πασίγνωστα στους κρατούντες...

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταδικάζει τις πράξεις βίας και την επίθεση στον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ

Καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια στην απογευματινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη και την επίθεση στον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα όσους επέλεξαν με πράξεις βίας να αμαυρώσουν μια ειρηνική διαμαρτυρία χιλιάδων κατοίκων, μαθητών εργαζομένων και καταστηματαρχών της Νέας Σμύρνης.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση σε άνδρα της ελληνικής αστυνομίας.

Η βία δεν απαντιέται με βία. Η βία μόνο δικαιώνει τη βία».

ΚΚΕ: Η μεγαλειώδης συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη δεν αμαυρώνεται από τα επεισόδια που έστησαν κυβέρνηση, άλλοι ύποπτοι μηχανισμοί με τη συνδρομή κάποιων προβοκατόρικων στοιχείων

«Η μεγαλειώδης συγκέντρωση σωματείων, συλλόγων εργαζομένων, μαζικών φορέων, αλλά και χιλιάδων κατοίκων σήμερα στη Νέα Σμύρνη ενάντια στην απρόκλητη αστυνομική βία δεν αμαυρώνεται από τα επεισόδια που έστησαν κυβέρνηση, άλλοι ύποπτοι μηχανισμοί με τη συνδρομή κάποιων προβοκατόρικων στοιχείων, ενάντια στη μεγάλη κινητοποίηση του λαού της Αθήνας» τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τα σημερινά γεγονότα στη Νέα Σμύρνη.

«Ο απαράδεκτος τραυματισμός του αστυνομικού και όσα εκτυλίσσονται σήμερα στη Νέα Σμύρνη σε καμιά περίπτωση δεν αθωώνουν την κυβέρνηση της ΝΔ από τις ευθύνες που έχει για το κλίμα αστυνομοκρατίας που συνεχίζει να επιβάλλει» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Κίνημα Αλλαγής: «Καταδικάζουμε τον τραυματισμό του αστυνομικού στη Ν. Σμύρνη. Όλοι μαζί να απομονώσουμε τους οπαδούς της βίας απ' όπου κι αν προέρχεται»

To Kίνημα Αλλαγής καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που οδήγησε στον τραυματισμό αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου αναφέρει πως την ώρα που οι πολίτες πληροφορούνται ότι σήμερα είχαμε ρεκόρ κρουσμάτων, κάποιοι επιμένουν να παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά.

«Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση επιδίδονται σε ένα ρεσιτάλ ανευθυνότητας στήνοντας ένα σκηνικό σύγκρουσης, πόλωσης και διχασμού με θύματα τη δημόσια υγεία, την οικονομία, την κοινωνία και τελικά και την δημοκρατική ομαλότητα. Αυτό το σκηνικό επιβάλλεται να ανατραπεί», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής. Καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να απομονώσουν τους οπαδούς της βίας, από όπου και αν προέρχονται.

«Η χώρα και η κοινωνία μας έχουν ανάγκη ένα εθνικό σχέδιο για να τελειώνουμε με την πανδημία και να δουλέψουμε με σχέδιο και ενότητα για την επόμενη μέρα.

Επιβάλλεται να διεξαχθεί άμεσα συζήτηση στη Βουλή μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων για την κατάσταση που δημιουργείται», επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής.