Το ελληνικό υπ. Εξωτερικών έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σημερινή επέτειο των 20 ετών από την μεγάλη τρομοκρατική επίθεση στης ΗΠΑ.

ΥΠΕΞ: Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των Αμερικανών φίλων και συμμάχων μας και τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων των ειδεχθών τρομοκρατικών επιθέσεων

«Σήμερα, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των Αμερικανών φίλων και συμμάχων μας και τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων των ειδεχθών τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου» τονίζει σε μήνυμα, μέσω Twitter, το Υπουργείο Εξωτερικών.

Είκοσι χρόνια μετά, διαμηνύει περαιτέρω το Υπουργείο Εξωτερικών, «παραμένουμε ενωμένοι στο συλλογικό καθήκον υπεράσπισης της ελευθερίας και της δημοκρατίας».

Ν. Δένδιας για 11η Σεπτεμβρίου: Οι Έλληνες δεν ξεχνάμε τα χιλιάδες θύματα και τις οικογένειές τους

«Στεκόμαστε διαχρονικά στο πλευρό των εταίρων και συμμάχων στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας» τονίζει σε μήνυμά του για τη συμπλήρωση 20 ετών από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις ΗΠΑ την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«20 χρόνια από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις ΗΠΑ που συγκλόνισαν την παγκόσμια κοινότητα. Οι Έλληνες δεν ξεχνάμε τα χιλιάδες θύματα και τις οικογένειές τους. Στεκόμαστε διαχρονικά στο πλευρό των εταίρων και συμμάχων στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.