Για «θράσος» κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή την συνέντευξη του πρώτου στην γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ πιάνεται από μία αναφορά του κ. Μητσοτάκη με την οποία κατηγορεί τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για ανικανότητα.  «Ήταν απίστευτος ο βαθμός ανικανότητας που επέδειξαν κατά τη διακυβέρνησή τους. [Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.] ήταν μια οδυνηρή εμπειρία και κόστισε στη χώρα μας μια περιουσία», ανέφερε ο πρωθυπουργός, όπως αναφέρει ο κ. Χαρίτσης.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντά στον κ. Μητσοτάκη τονίζοντας την επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά την ανάπτυξη της οικονομίας, ενώ παράλληλα κατηγορεί τον νυν πρωθυπουργό για θράσος.

«Μάλιστα. Η κυβέρνηση που παρέλαβε το 2015 μια χρεοκοπημένη οικονομία και το 2019 παρέδωσε μια οικονομία με δέκα συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης και με μείωση της ανεργίας κατά 10 μονάδες είναι απίστευτα ανίκανη. Και τολμάει να το ισχυριστεί αυτό ο επικεφαλής της παράταξης που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και την κοινωνία σε απόγνωση.

Πόσο θράσος πια κ. Μητσοτάκη;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρίτσης.