H Φώφη Γεννηματά αποσύρει την υποψηφιότητά της για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, λόγω επιδείνωσης της υγείας της, καθώς υποχρεώθηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σε δήλωσή της, η κ. Γεννηματά αναφέρει :«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής». Τονίζει πως «ως πρόεδρος, μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Ν. Ανδρουλάκης: Περαστικά στη Φώφη Γεννηματά και ταχεία ανάρρωση - Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, συνυποψήφιος με τη Φώφη Γεννηματά για την ηγεσία του κόμματος, μόλις πληροφορήθηκε την επιδείνωση της υγείας της δήλωσε ότι αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση. «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

 Χ. Καστανίδης: Η σκέψη μας είναι στη Φώφη. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν

«Η σκέψη μας είναι στη Φώφη. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή την περιπέτεια της υγείας της θα βγει νικήτρια. Τη θέλουμε και πάλι ακμαία κοντά μας» αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter o Χάρης Καστανίδης.

Α. Λοβέρδος: Είμαι δίπλα στη Φώφη Γεννηματά ως φίλος και σύντροφος

Τη συμπάθειά του για την επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο συνυποψήφιός της, Ανδρέας Λοβέρδος. « Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Ευχές Ν. Ηλιόπουλου στη Φ. Γεννηματά

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Φώφη Γεννηματά έδωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. Στην ανακοίνωση αναφέρει: «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν.

   Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της».