Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ήδη γράψει τις πιο σκοτεινές σελίδες της σύγχρονης μεταπολιτευτικής ιστορίας του τόπου, τόνισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε απάντηση του προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Γιάννη Οικονόμου.

 

«Αρχικά μας έλεγαν ότι δεν γίνονται παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και αν γίνονται τις κάνουν ιδιώτες. Μετά μας είπανε ότι γίνονται παρακολουθήσεις δημοσιογράφων μόνο κατόπιν αιτήματος ξένων υπηρεσιών αλλά δε γίνονται παρακολουθήσεις πολιτικών.Στο τέλος αναγκάστηκαν να παραιτήσουν τον γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού και τον διοικητή της ΕΥΠ, διότι τελικά γίνονται και παρακολουθήσεις πολιτικών, αλλά εν έγνοια του πρωθυπουργού, που πάνω από όλα είναι νόμιμες» αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος.

«Μήπως μετά από όλα αυτά πάει πολύ να προκαλεί και από πάνω ο κ. Οικονόμου, λέγοντάς μας ότι θα απαντήσουν με σεβασμό στους θεσμούς και στον χρόνο που πρέπει; Σεβασμός στους θεσμούς από αυτούς που έχουν ξεφτυλίσει το κράτος δικαίου δεν μπορεί να υπάρξει. Το παιχνίδι τελείωσε κ. Οικονόμου» καταλήγει.