Το δρόμο του επαναπατρισμού ετοιμάζεται να ακολουθήσει Ράσμους Τελάντερ.

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, η Φίτεσε ενημέρωσε πως ο Δανός στόπερ απουσίασε απ’ την προπόνηση τη Τετάρτης (21/8) επειδή πλησιάζει η μεταπήδησή του σε άλλη ομάδα.

Και αυτή η ομάδα, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην Ολλανδία θα’ ναι από την Δανία και δεν αποκλείεται να ‘ναι η Άαλμποργκ στην οποία αγωνίστηκε ο Τελάντερ στο παρελθόν.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Φίτεσε δεν υπολογίζεται απ’ τον τεχνικό, Λεονίντ Σλούσκι κι είχε ειδοποιηθεί εδώ και καιρό να βρει σύλλογο για την συνέχιση της καριέρας του.

Ο Σκανδιναβός παίκτης που αγωνίστηκε την διετία 2015-17 στον Παναθηναϊκό, μεταξύ άλλων χωρών έστριψε τις κεραίες του και προς την Ελλάδα κι εκτός από το «τριφύλλι» προτάθηκε - σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA - και στον Άρη.

Αν και το όνομά του έκανε σε πρώτο χρόνο «κλικ» στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, συν τω χρόνω διαπιστώθηκε πως το οικονομικό αποτελεί εμπόδιο για την άφιξή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κι αυτό απ’ την στιγμή που η Φίτεσε αξίωνε να καλυφτεί απ’ τους «κίτρινους» ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου (350.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές) του Δανού ποδοσφαιριστή.

Αυτά, για την ιστορία.