Η LG Electronics (LG) συνεχίζει να στηρίζει τον αθλητισμό με τη συμμετοχή της στο Spetsathlon 2018 ως Χορηγός Τεχνολογίας. Η αθλητική διοργάνωση που έχει γίνει πλέον θεσμός πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες 11-13 Μαΐου με την LG να προσφέρει μία μοναδική τεχνολογική εμπειρία υψηλής ποιότητας στους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες.

Το Spetsathlon 2018, διοργανώθηκε για έκτη χρονιά στο νησί των Σπετσών, και προσέλκυσε πολλούς συμμετέχοντες που πήραν μέρος στα αγωνίσματα του Spetses Triathlon Endurance, του Spetses Thriathlon Sprint και στους μεμονωμένους κολυμβητικούς και ποδηλατικούς αγώνες. Η διοργάνωση για πρώτη φορά φέτος εισήγαγε μία νέα διαδρομή για τους λάτρεις των μεγάλων και απαιτητικών αποστάσεων, τον Κολυμβητικό Αγώνα 3 χλμ ενώ έδωσε τη δυνατότητα σου συμμετέχοντες να δημιουργήσουν εξατομικευμένο T-Shirt με το όνομα τους.

Ως Χορηγός Τεχνολογίας της αθλητικής διοργάνωσης, η εταιρεία προσέφερε μέσω του LG Video wall διαστάσεων 3x3 μοναδικά στιγμιότυπα του αγώνα σε εκπληκτική ποιότητα και ανάλυση κατευθείαν από την Πλατεία Ποσειδωνίου. Το εντυπωσιακό video wall που οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν, αποτελείται από 9 LED Οθόνες 47 ιντσών με εξαιρετικά λεπτό bezel. Επιπλέον, η αποκλειστική τεχνολογία των οθονών της LG, In Plane Switching (IPS), προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνας με πολύ χαμηλό χρόνο απόκρισης και πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων προσφέροντας ξεκούραστη θέαση.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Ο αθλητισμός για εμάς στην LG αποτελεί έναν τομέα δράσης που καλλιεργεί και εξελίσσει τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα και τον θεωρούμε σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και φέτος η LG έδωσε το παρών στις Σπέτσες, στη μεγαλύτερη διοργάνωση για το τρίαθλο στην Ελλάδα, το Spetsathlon 2018!».