Εκδήλωση ενδιαφέροντος από τη Γερμανία για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με γερμανική εταιρεία αθλητικού μάνατζμεντ να ζητά αναλυτικές πληροφορίες για την οικονομική -και όχι μόνο- κατάσταση του «Τριφυλλιού».

Η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ αρχικό επίπεδο, ωστόσο είναι σημαντικό να γίνονται κινήσεις που αποσκοπούν στην σωτηρία και επανόρθωση του Παναθηναϊκού.

Ως γνωστόν ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο, με την οικονομική του κατάσταση να είναι τραγική και τον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο, να έχει γνωστοποιήσει πως διακόπτει τη χρηματοδότηση και παραχωρεί τις μετοχές. Ο κίνδυνος η ιστορική ομάδα να καταρρεύσει είναι κάτι παραπάνω από ορατός, με την ανάγκη για χρήματα αλλά και σωστό πλάνο να είναι τεράστια.

Το τελευταίο διάστημα παράγοντες της ομάδας δηλώνουν αισιόδοξοι πως θα δοθούν λύσεις, ενώ τις τελευταίες ώρες διαρρέεται πως ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό έχει εκδηλώσει γερμανική εταιρεία αθλητικού μάνατζμεντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Γερμανοί έχουν ανοίξει δίαυλο συζήτησης με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, θέλοντας να αντλήσουν όσο περισσότερες πληροφορίες γίνεται για την κατάσταση του συλλόγου. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν στο μυαλό τους έχουν την ανάληψη της ιδιοκτησίας του κλαμπ ή της διαχείρισής του ή αν παίζουν τον ρόλο του διαμεσολαβητή για κάποιον επενδυτή.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ενήμερος για αυτή την εξέλιξη και έχει δώσει τη συγκατάθεση του για την παραχώρηση των απαραίτητων στοιχείων.