Χορηγός της πρωταθλήτριας της σκοποβολής Άννας Κορακάκη θα είναι από σήμερα η Εταιρεία Εμφιάλωσης & Εμπορίας Μεταλλικού Νερού Σουρωτή Α.Ε.

Τα οικονομικά δεδομένα στον ερασιτεχνικό ελληνικό αθλητισμό είναι κάτι παραπάνω από άσχημα, ακόμα και όταν μιλάμε για κορυφαίους αθλητές όπως η Άννα Κορακάκη. Τα έξοδα για μια ολοκληρωμένη αγωνιστική προετοιμασία είναι πολλά, ενώ αντίστοιχα τα έσοδα λίγα. Για αυτό και ο ιδιωτικός τομέας πρέπει να αναλαμβάνει δράση και να ενισχύει τους Έλληνες πρωταθλητές.

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκε η Σουρωτή Α.Ε., η εταιρεία που παράγεται το γνωστό ομώνυμο μεταλλικό νερό. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση η Σουρωτή γίνεται Αρωγός στην προσπάθεια της Άννα Κορακάκη να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά και να πετύχει νέους στόχους, μεταξύ των οποίων το Χρυσό Μετάλλιο στην Ολυμπιάδα το 2020, αλλά και διακρίσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Εδώ και αρκετό καιρό ο νέος ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ιβάν Σαββίδης, είχε υποσχεθεί στη δύο φορές Χρυσή Ολυμπιονίκη να σταθεί στο πλευρό της και με αυτή τη χορηγία έρχεται να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του.

Για την πρωτοβουλία αυτή της ΣΟΥΡΩΤΗ, μίλησε σχετικά η κυρία Αναστασία Μουστάκα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Πωλήσεων, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ΣΟΥΡΩΤΗ, ως μία αμιγώς ελληνική εταιρεία με ιστορία 100 χρόνων, έχει θέσει ως προτεραιότητα κατά την εταιρική της δραστηριότητα, το πλάνο δράσης τόσο της ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού όσο και της κοινωνικής υπευθυνότητας. Αυτό το αποδεικνύει στην πράξη στηρίζοντας τον ελληνικό αθλητισμό σε πολλά επίπεδα, σε λαοφιλή αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο μέσω της χορηγίας της Super League, αλλά και σε λιγότερο γνωστά αθλήματα και την υποστήριξη αθλητών». Και συμπληρώνει: «Στο πλαίσιο των ευρύτερων δράσεων κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας, οι οποίες ενισχύονται περαιτέρω μετά την πρόσφατη εξαγορά της από τον Όμιλο Σαββίδη, δείχνουμε εμπράκτως την υποστήριξή μας στην Ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη. Όλοι είμαστε υπερήφανοι για τις τεράστιες επιτυχίες της Άννας, μιας αθλήτριας μεγάλης και γνωστής για το ήθος της, και ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην προσπάθεια επίτευξης των μελλοντικών της αγωνιστικών στόχων. Η ΣΟΥΡΩΤΗ θα είναι δίπλα της προσφέροντας τη δύναμη για να κατακτήσει το επόμενο βήμα».