Ομάδα επιχειρηματιών, προεξέχοντος του Σπύρου Θεωδορόπουλου της Chipita, δείχνει πως ενδιαφέρεται να βοηθήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ώστε να αποφύγει την οικονομική διάλυση. Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τους παλαίμαχους.

Συνάντηση με παλαίμαχους του Παναθηναϊκού προκειμένου να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός και κυρίως τι μπορεί να γίνει για να επιτευχθεί η σωτηρία του, είχε σήμερα το μεσημέρι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita και γνωστός φίλος του «Τριφυλλιού», Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Ο ισχυρός Έλληνας επιχειρηματίας, που τα τελευταία χρόνια στηρίζει συνεχώς την «πράσινη» ΠΑΕ, θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους και τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν «μαγικές» λύσεις για τη σωτηρία της ομάδας και πως σήμερα έγινε απλά μία κουβέντα.

Αναλυτικά μετά το τέλος της συνάντησης είπε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Έχει δοθεί υπερβολική σημασία στη σημερινή συνάντηση. Σήμερα κάναμε μία ανταλλαγή απόψεων με φίλους και παλαιμάχους του Παναθηναϊκού. Κουβεντιάσαμε κι ως εκεί… Δεν έπρεπε να δημιουργηθεί αυτός ο θόρυβος και να είναι εδώ τόσοι δημοσιογράφοι για το θέμα… Δεν πρέπει να δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο και ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση για το αύριο του Παναθηναϊκού. Κάναμε μια κουβέντα για να συζητήσουμε τα προβλήματα της ομάδας…».

Σε κάθε περίπτωση, μόνο και το ενδιαφέρον που υπάρχει μπορεί να θεωρηθεί θετικό, αφού η κατάσταση της ΠΑΕ είναι κάτι παραπάνω από κακή. Σε αυτή την υπόθεση ο κ. Θεοδωρόπουλος έχει τη συμπαράσταση και από άλλους επιχειρηματίες, φίλους του «Τριφυλλιού», με το μόνο όνομα που έχει γνωστοποιηθεί (το μετέφερε ο παλαίμαχος άσος Αντώνης Αντωνιάδης) να είναι του Κύπριου επιχειρηματία Ανδρέα Γαβριηλίδη.