Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως ολοκλήρωσε την διαδικασία αποστολής προτάσεων οικονομικής διαχείρισης σε όλες τις εταιρείες και ιδιώτες που οφείλει χρήματα, με την διοίκηση να δηλώνει πως συνεχίζει το πλάνο σωτηρίας τους συλλόγους.

Πιστή στην εφαρμογή του πλάνου που έχει αποφασίσει να στηριχθεί, προκειμένου να «σωθεί» ο σύλλογος, θα παραμείνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως τουλάχιστον, αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Οι «Πράσινοι» καθιστούν γνωστό ότι απέστειλαν σε όλους του πιστωτές τις προτάσεις οικονομικής διαχείρισης και παράλληλα τους ευχαριστούν που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συναντήσεις σε Αθήνα και Ζυρίχη. Σε κάθε πιστωτή στάλθηκε διαφορετική πρόταση, με κοινό γνώμονα την πεποίθηση των «Πράσινων» πως αν υπάρξει συμφωνία θα μπορέσουν να φανούν εντάξει στις υποχρεώσεις τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Στο πλαίσιο των ενεργειών υλοποίησης του πλάνου οικονομικής εξυγίανσής της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τους συνεργάτες που ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις ενημέρωσης (οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε Ζυρίχη και Αθήνα) αλλά και όλους τους συνεργάτες που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν.

Η διοίκηση της ΠΑΕ, με γνώμονα την ισότιμη διαχείριση όλων των συνεργατών της, ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την αποστολή προτάσεων οικονομικής διαχείρισης σε αυτούς. Ο Παναθηναϊκός προχωρά στην εφαρμογή του πλάνου διασφάλισης της βιωσιμότητάς του, προσδοκώντας στη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων μερών».