Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του με ακόμη τρεις δυνατούς φιλικούς αγώνες και τα κανάλια Novasports θα είναι δίπλα του!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 21:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr τη φιλική αναμέτρηση Γαλατασαράι – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, στο «Turk Telekom Arena». Στην περιγραφή θα είναι ο απεσταλμένος των καναλιών Novasports, Γιώργος Λιώρης. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα αντιμετωπίσει τη Γαλατασαράι του Φατίχ Τερίμ, που ενισχύθηκε στις μεταγραφές με τους Ράιν Μπάμπελ, Τζίμι Ντουρμάζ, Τζιν Σέρι, ενώ από το περσινό ρόστερ ξεχωρίζουν ο Αλγερινός Σοφιάν Φενγκουλί, ο Μαροκινός Γιουνές Μπελχαντά και ο Σενεγαλέζος Μπαγιέ Ντιαγκνέ.

Η συνέχεια είναι το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 20:00 με τον φιλικό αγώνα Μπεσίκτας – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης και θα μεταδοθεί από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο απεσταλμένος των καναλιών Novasports Ισίδωρος Πρίντεζης. Οι «πράσινοι» σε ένα νέο δυνατό τεστ θα αναμετρηθούν με την ομάδα του Αμπντουλάχ Αβτζί έχοντας στο ρόστερ αστέρια όπως οι Ρικάρντο Κουαρέσμα, Ντομαγκόι Βίντα, Λόρις Κάριους, Άντεμ Λιάγιτς, Τάιλερ Μπόιντ.   

Τα αποκαλυπτήρια των «πρασίνων μπροστά στους φιλάθλους τους θα γίνουν το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 20:30 με τον φιλικό αγώνα Παναθηναϊκός – Ξάνθη που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports1HD και ηχητικά από το Novasports.gr.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά τις προσπάθειες του «Τριφυλλιού» στους εντός έδρας αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, μετά την επίτευξη της διμερούς εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της Nova και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.