Δείτε την Πέμπτη (22/8, 21:00) την πρώτη «μάχη» της «Ένωσης» για τα Play Offs του UEFA Europa League – Από τις 20:00 Pre Game και μετά το τέλος του αγώνα όλο το ρεπορτάζ με το Post Game

Ο δρόμος της ΑΕΚ για ευρωπαϊκή διάκριση περνάει από τα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 22 Αυγούστου, στις 21:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD τον 1ο αγώνα ΑΕΚ – Τραμπζονσπόρ για τα Play Offs του UEFA Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την πρόκριση κόντρα στη ρουμανική Κραϊόβα, θα επιδιώξουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην τουρκική Τραμπζονσπόρ βάζοντας έτσι τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του αγώνα από τις 20:00 με το Pre Game σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου με εκλεκτούς καλεσμένους ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post Game με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Λιώρης και στο ρεπορτάζ οι Γιώργος Βασιλείου και Γιαννίκος Δούσκας. Ο αγώνας θα προβληθεί επίσης από την υπηρεσία Nova GO καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr.