H ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε και επίσημα τη νέα της χορηγική συνεργασία με την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης.

Ακόμα μία ελληνική εταιρεία προστίθεται στο εμπορικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού. Η ΚΑΕ συνδέει το όνομά της με την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης και οι δύο πλευρές παρουσίασαν σήμερα την συμφωνία αυτή.

Εκπρόσωποι και των βρέθηκαν μαζί και μίλησαν για το βήμα αυτό, θέτοντας ως στόχο μία εποικοδομητική σύμπραξη και εξέλιξη, μέσω της χορηγίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η εταιρεία αποτελεί χορηγό και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Παρουσιάσουμε με μεγάλη χαρά τον νέο μας χορηγό, την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης και τα προϊόντα μπίρας της εταιρείας», είπε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και συνέχισε: «Η συμφωνία αυτή με μια Ελληνικότατη και ανερχόμενη επιχείρηση είναι πιστή στην στρατηγική μας να συνεργαζόμαστε με επιχειρηματικούς οργανισμούς που έχουν όραμα, αξίες και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο και φυσικά επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια μας για την κατάκτηση της κορυφής σε, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η νέα αυτή συνεργασία η οποία αποτελεί συνέχεια προηγούμενης συνεργασίας με την ίδια εταιρεία, έρχεται να συνδέσει το brand του Ολυμπιακού με ένα προϊόν απολαυστικό, δροσερό και κυρίως ένα προϊόν που είναι απαραίτητο σχεδόν σε κάθε χαρούμενη στιγμή του Έλληνα, την Ελληνική Μπίρα της ΕΖΑ και την ξεχωριστή ποιότητα της.

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα από την πλευρά μας έτσι ώστε αυτή η συνεργασία να επιστρέψει στην εταιρεία πολλαπλάσια την επένδυση της καθώς και να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στην επίτευξη των εταιρικών στόχων της. Εύχομαι κάθε επιτυχία στους νέους μας συνεργάτες και είμαστε σίγουροι ότι η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και οι προσπάθειες της ομάδας μας, θα συμβάλλουν στο όραμα τους για ανάπτυξη και επιτυχίες!».

Ο Κώστας Παπανικολάου ανέλυσε το πως «δένει» ο αθλητισμός με την μπύρα! «Ο Ολυμπιακός έχει μια πάγια τακτική να στηρίζει τις ελληνικές εταιρίες, να συμπορεύεται μαζί τους και να ανεβαίνουμε μαζί σκαλί σκαλί και στις επιτυχίες, αλλά και στην ανάπτυξη της εταιρίας. Το να έχουμε μια ελληνική εταιρία στο πλευρό μας είναι πολύ όμορφο για εμάς. Κάνει τον σύλλογό μας ακόμη μεγαλύτερο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία.

Ίσως να ρωτήσετε που ‘κολλάει’ η μπύρα με τον αθλητή. Πιστέψτε με όταν τελειώνουν οι αγώνες, υπάρχει υπερένταση και σε αυτά τα βράδια η ΕΖΑ θα είναι στο πλευρό μας να μας βοηθά να ηρεμούμε και να χαλαρώνουμε. Οπότε το όφελος θα είναι διπλό ή και τριπλό, αν βάλουμε στην εξίσωση και τους αθλητές. Ευχαριστούμε την ΕΖΑ. Πιστεύω πως η συνεργασία θα είναι εξαιρετική, όπως και με όλους τους χορηγούς μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μεγαλώσουν οι δύο εταιρίες ακόμη περισσότερο».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης Α.Ε., Αθανάσιος Συριανός, τόνισε: «Εγώ είμαι σπίτι μου. Για τον κόσμο που με ξέρει, η χορηγία του Ολυμπιακού με φορτίζει συναισθηματικά γιατί στα εφηβικά μου χρόνια και όταν ήμουν στην Εθνική Ελλάδος, προπονούμουν στο κωπηλατικό του Ολυμπιακού, δίπλα στους μπασκετμπολίστες. Εμείς λέμε ότι ‘η μπύρα όπως πρέπει να είναι’. Στο μπάσκετ τα πράγματα είναι όπως πρέπει… Και εξηγώ…. Έχουμε ανταγωνισμό, έχουμε ομάδες που διαπρέπουν στην Ευρώπη και μας κάνουν περήφανους. Ένα τόσο μικρό έθνος, μέσω του Ολυμπιακού δίνει συνεχώς το παρών σε φάιναλ φορ. Έχουμε παίκτες που βγαίνουν σαν… εξαγώγιμο προϊόν.

Το ίδιο ισχύει και για προπονητές. Έχουμε ξένους που όταν τους φέρνουμε ξέρουν πως παίζουν για την ομάδα μας και όχι ξένοι που βάζουν εμάς να παίζουμε για εκείνους. Τα πράγματα στην μπύρα δεν είναι έτσι. Η μπύρα ήταν κάτω από ένα καθεστώς μονοπωλίου και όποιος πάει να σηκώσει κεφάλι βρίσκεται αντιμέτωπος με συνθήκες ανταγωνισμού, που δεν είναι όπως πρέπει. Εμείς καταβάλουμε αυτή την προσπάθεια για να ανοίξουμε αυτή την αγορά για να δώσουμε προοπτική, να κάνουμε την μπύρα εξαγώγιμο προϊόν και να μπορέσουμε να πουλήσουμε στην χώρα μας και να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα παράδειγμα και αν ψάξουμε τέτοια παραδείγματα στον επιχειρηματικό κύκλο, είναι λίγα. Εμπνεόμαστε από μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ευχόμαστε να έχει επιτυχία στις προκλήσεις εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Είμαστε σίγουροι πως μια τέτοια προοπτική συνεργασίας θα είναι μακροχρόνια».