Τα κανάλια Novasports θα είναι δίπλα στην Εθνική Γυναικών στη δράση κοινωνικής ευθύνης (Κυριακή 10/11) για την ενίσχυση της δεξαμενής εθελοντών-δοτών μυελού των οστών – Ζωντανά και αποκλειστικά στα Novasports οι εντός έδρας αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2021 (αρχής γενομένης την Τρίτη 12/11, 15:00 με το ΕΪΡΕ).

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση! Οι όμορφες παρουσίες αποδεικνύουν ότι μπορούν να αφήσουν την εξέδρα και να κατέβουν στο χορτάρι για να προσφέρουν εξίσου ωραίο θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και παράλληλα να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Τα κανάλια Novasports, στηρίζοντας τις ενέργειες για την προώθηση και αναβάθμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας, θα σταθούν στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας τόσο στις κοινωνικές εκδηλώσεις όσο και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η Εθνική γυναικών ποδοσφαίρου δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, αναλαμβάνοντας δράση στην ενίσχυση της δεξαμενής εθελοντών-δοτών μυελού των οστών, μέσω του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων. Με σύνθημα «Το γυναικείο ποδόσφαιρο δίνει ζωή» και στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΕΠΟ, θα γίνει σχετική εκδήλωση την Κυριακή (10/11), με τη συλλογή δειγμάτων σιέλου. Τα κανάλια Novasports αγκαλιάζουν και αυτήν τη δράση προωθώντας με όλους τους τρόπους την πρωτοβουλία αυτή.

Παράλληλα, τα αθλητικά κανάλια της Nova, θα μεταδώσουν τους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής μας ομάδας για τον 9ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2021. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 12/11 (15:00) την Εθνική ομάδα του ΕΪΡΕ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και με νίκη ανεβαίνει στη 2η θέση του ομίλου! Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports1HD, από το Nova GO και σε live streaming από το Web TV και το κανάλι YouTube του Novasports.gr (ελεύθερο σε όλους τους φιλάθλους). Η Εθνική Γυναικών έως τώρα στην προκριματική φάση μετράει μία νίκη (εκτός έδρας με Μαυροβούνιο) και μία ήττα (εντός έδρας από την Γερμανία). Οι άλλοι δύο εντός έδρας αγώνες που θα μεταδοθούν είναι Ελλάδα-Μαυροβούνιο (3 Ιουνίου 2020) και Ελλάδα-Ουκρανία (9 Ιουνίου 2020).