Σούπερ πρόγραμμα, σήμερα Κυριακή (05/07), φουλ δράση σε όλη την Ευρώπη και πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τέσσερα δυνατά προγνωστικά στοιχήματος για εσάς!. Ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική των playoffs στην ελληνική Super League, ενώ οδεύουν προς την τελική ευθεία Άγγλοι και Ιταλοί. Πάμε λοιπόν στις σημερινές μας επιλογές.

 

Αδικείται η Μπέρνλι

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας... ταξίδι από το "νησί" και συγκεκριμένα το Turf Moor, όπου στις 14:00, η Μπέρνλι φιλοξενεί τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής για την Premier League.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο παρόμοιες νίκες, με τις οποίες έφτασαν τους 45 πόντους και διατηρούν ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη, αν ισχύσει η τιμωρία της Σίτι. Η ομάδα του Ντάις επικράτησε της Γουότφορντ (1-0 εντός) και τη Δευτέρα πέρασε και από το Λονδίνο με 0-1 επί της Κρίσταλ Πάλας. 5 παιχνίδια αήττητη στο γήπεδό της η Μπέρνλι για το πρωτάθλημα.

Η Σέφιλντ έκανε την έκπληξη την Τετάρτη επικρατώντας με 3-1 της Τότεναμ και διατηρείται σταθερά κοντά στις "ευρωπαϊκές" θέσεις. Απέναντι στα "σπιρούνια" είχε και την τύχη με το μέρος της αφού πέτυχε τρία τέρματα σε μόλις 7 τελικές. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των "λεπίδων" στη μετά καραντίνα εποχή, είναι στους 49 πόντους.

Αδικείται από τις αποδόσεις η Μπέρνλι, που είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη Σέφιλντ μετά τη διακοπή. Είναι πολύ επικίνδυνη στις στημένες φάσεις και θα την στηρίξουμε στο 1 DNB, σε απόδοση 2.10.

Χαμηλό σκορ στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από το "Κλεάνθης Βικελίδης", όπου στις 19:15, Άρης και ΑΕΚ κοντράρονται για 6η φορά τη φετινή σεζόν!

Η ΑΕΚ πλήγωσε τους Θεσσαλονικείς στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο για το θεσμό του Κυπέλλου και τους έστειλε ουσιαστικά πρόωρα για διακοπές, αφού η ομάδα του Ένινγκ δεν έχει πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον και το ρόστερ της έχει αποδεκατιστεί με σημαντικές αποχωρήσεις. Φιλότιμη η προσπάθεια του Άρη (τηρουμένων των συνθηκών) στο ΟΑΚΑ όπου έχασε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, η ΑΕΚ είναι ίσως στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν και προέρχεται από την πειστικότερη εμφάνισή της μέσα στο 2020. Κυρίαρχη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-2 και με ένα ακόμη διπλό σήμερα στη Θεσσαλονίκη αποκτά σημαντικό προβάδισμα για τη 2η θέση.

Ο Άρης έχει πολύ περιορισμένες λύσεις στην επίθεση, η ΑΕΚ είναι πολύ καλή στην άμυνα και δεν την περιμένουμε να ανεβάσει στροφές με τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Περιμένουμε αργό τέμπο στην αναμέτρηση και λίγα γκολ, επομένως πάμε με το Under 2.5, σε απόδοση 1.95.

Σώζει την κατηγορία η "Σαμπ"

Η τρίτη μας επιλογή έρχεται από την Ιταλία, όπου στις 20:30, η Σαμπντόρια φιλοξενεί την ΣΠΑΛ για την 30η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πολύ σημαντικό διπλό στο Λέτσε (1-2) και με νίκη απόψε ουσιαστικά καθαρίζουν την υπόθεση παραμονή, αφού θα ξεφύγουν στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ΣΠΑΛ ήταν μαχητική απέναντι στη Μίλαν, όμως δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 2-0 του ημιχρόνου. Ο βαθμός της ισοπαλίας δεν την εξυπηρέτησε αφού βρίσκεται στο -7 από μία θέση "σωτηρίας". Κάκιστη μακριά από το γήπεδό της με ρεκόρ 3-1-11.

Ανώτερη ομάδα η Σαμπντόρια, θα μπει στον αγώνα με καλή ψυχολογία και έχει μεγάλη ευκαιρία να "κλειδώσει" τη θέση της στην επόμενη Serie A. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.92.

Παράδοση στα γκολ

Κλείνουμε τις σημερινές προτάσεις από το Βορρά και συγκεκριμένα το Σκίεν της Νορβηγίας, όπου η Οντ υποδέχεται τη Χάουγκεσουντ για την 6η αγωνιστική της Eliteserien.

Επιθετικές ομάδες και οι δύο, έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με πολλά over, έχουν παράδοση με γκολ στα πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια (5/6 over) και κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα. Πάμε στο over 2.5 σε απόδοση 1.90.

 ------------------------------------------------------------------------------------------

(Σ.Σ.:Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη. Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα).