Για μια ακόμη χρονιά η LG Electronics Hellas (LG), στο πλαίσιο του προγράμματος ‘LG Αθλητές του Αύριο’, στηρίζει το Giannakis Academy, το basket camp του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η LG θα διαθέσει στην ακαδημία μια τηλεόραση 55UK6400PLF, όπου οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα μπορούν να παρακολουθήσουν τεχνικές του μπάσκετ. Έτσι, τα παιδιά που συμμετέχουν, θα έχουν τη δυνατότητα με τη βοήθεια της τεχνολογίας, να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να προπονηθούν και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ.

Το basketball camp, Giannakis Academy, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-17 ετών, έχει στόχο την υψηλού επιπέδου αθλητική εκπαίδευση και τη μεταλαμπάδευση των αξιών που εκφράζει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος συντονίζει και συμμετέχει στις δράσεις του camp.

Παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και με μεγάλη υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά και τους γονείς, το πρόγραμμα έχει επανασχεδιαστεί και θα λειτουργήσει κανονικά και αυτή τη σεζόν. Ξεκινώντας από την Αθήνα και συνεχίζοντας σε Κρήτη και Χαλκιδική, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο basketball camp, υπό την καθοδήγηση κορυφαίων ονομάτων στο χώρο του basket αξιοποιώντας παράλληλα προηγμένες τεχνολογίες για να παρακολουθούν την εξέλιξη τους.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να στηρίζουμε για 4η συνεχόμενη χρονιά, την Ακαδημία Μπάσκετ του Παναγιώτη Γιαννάκη και να συμβάλλουμε στην εξέλιξη των νέων αθλητών. Μέσα από το πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’ στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε ακόμα περισσότερα παιδιά και εφήβους να συνεχίσουν να αθλούνται προκειμένου να αναδειχθεί η νέα γενιά αθλητών».