Δεν συμβαίνουν μόνο στην πολιτική "περίεργα" πράγματα...Άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε. Όπου στο χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου ειδικότερα, εδώ και καιρό "έχει χαθεί η μπάλα" - και η λογική μαζί. Απορίες και ερωτηματικά προκαλεί λοιπόν η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύμφωνα με την οποία απέρριψε ως "ασύμφορη" (!) πρόταση της Nova για εμπορική συνεργασία των δύο πλευρών, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η πρόταση που απέρριψε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχει καταγραφεί η συνολική εικόνα των εξελίξεων και δη η συγκεκριμένη υπόθεση, είναι υψηλότερη συγκριτικά με το ποσό που έλαβε την σεζόν 2019-2020 από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova! Και αυτό μάλιστα σε μία περίοδο πανδημίας, κατά την οποία η οικονομική ύφεση εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το 10%.

Αξίζει λοιπόν να επισημανθεί το εξής οξύμωρο: η «πράσινη» ΠΑΕ, ιδιοκτησίας του κ. Γιάννη Αλαφούζου, "έσπασε" πρόωρα το περασμένο καλοκαίρι το συμβόλαιο που είχε με την ΕΡΤ και για την σεζόν 2019-2020, από τη οποία λάμβανε 4,2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να μετακομίσει στη Nova.

Και, ευλόγως, εγείρεται το ερώτημα. Άραγε, γιατί πέρυσι ο κ. Αλαφούζος θεώρησε συμφέρουσα την πρόταση της Nova και εγκατέλειψε την ΕΡΤ; Τι άλλαξε από πέρυσι και θεωρεί εφέτος "ασύμφορη" την βελτιωμένη πρόταση της Nova; Ποιοι πραγματικοί λόγοι τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση;

Σίγουρα πάντως, όχι τα συμβόλαια άλλων ομάδων....

(Υ.Γ: Καλή επιτυχία, πάντως, στο Παναθηναϊκός TV, για τα εντός έδρας ματς της ομάδας. Για τα εκτός, ε, ας είναι καλά τα συμβόλαια άλλων ομάδων, όπου αυτά υπάρχουν. Άλλωστε, αυτό θα πεί σεβασμός στον φίλαθλό σου...)