O δρόμος για ευρωπαϊκή διάκριση των ΠΑΟΚ, Άρη και ΟΦΗ περνάει…ασφαλώς από τα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, τις νοκ άουτ «μάχες» των ελληνικών ομάδων κόντρα σε Μπενφίκα, Κοβαλίβκα και Απόλλωνα Λεμεσού αντίστοιχα, με στόχο την πρόκριση στους επόμενους γύρους των UEFA Champions League και UEFA Europa League.

Ξεκίνημα την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με τη μεγάλη αναμέτρηση της Τούμπας, ΠΑΟΚ – Μπενφίκα που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports2HD και από το Web TV του novasports.gr σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα, καλείται να αντιμετωπίσει και την ευρωπαϊκή πρόκληση απέναντι στους «Αετούς» της Λισαβόνας με έπαθλο την πρόκριση στα Play Off του UFEA Champions League. Οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» από τις 20:30 θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα τα τελευταία νέα πριν από το μεγάλο αγώνα με το Pre Game σε παρουσίαση του Γιάννη Πάγκου. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. 

H συνέχεια είναι την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου με τους αγώνες του ΟΦΗ και του Άρη. Η ομάδα της Κρήτης, επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια και θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λεμεσού σε νοκ άουτ αγώνα για τον β' προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1HD την υπηρεσία Nova Go αλλά και ηχητικά από το Web TV του novasports.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Γιώργου Αργυρόγλου. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα της «Μάχης της Κρήτης» από τις 19:30 με το Pre Game Show ενώ μετά το τέλος του αγώνα στις 22:00 θα ακολουθήσει και το Post Game Show με όλο το ρεπορτάζ.

Στις 21:00 είναι η σειρά του Άρη να ριχτεί στο δρόμο για την ευρωπαϊκή διάκριση. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης ρίχνονται στη μάχη των προκριματικών του UEFA Europa League κόντρα στην ουκρανική Κοβαλίβκα, μια ομάδα που μετράει μόλις 8 χρόνια ζωής και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό αγώνα! Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports2HD, την υπηρεσία Nova Go αλλά και ηχητικά από το Web TV του novasports.gr σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Θωμά Μίχου και Ευγένιου Δαδαλιάρα. Ο αγώνας θα πλαισιωθεί με Pre Game Show (20:30) και Post Game Show (23:00) προκειμένου οι φίλαθλοι να έχουν όλο το ρεπορτάζ από τον νοκ άουτ αγώνα του Άρη.