Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ για 4η συνεχόμενη χρονιά, ως «Επίσημος Υποστηρικτής» της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η συγκεκριμένη χορηγία έρχεται να προστεθεί στις δράσεις της LG στον άξονα του αθλητισμού, στον οποίο η εταιρεία επενδύει διαχρονικά. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, μία από τις σημαντικότερες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η LG θα προβάλλεται μεταξύ άλλων στα αγωνιστικά σορτς των παικτών σε όλους τους εγχώριους αγώνες καθώς και σε όλη την επίσημη ψηφιακή πλατφόρμα της ομάδας.

Ο Managing Director της LG Electronics κ. Άρης Κουτελός, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που συνεργαζόμαστε για μία ακόμη χρονιά με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό συνολικά, λόγω των περιορισμών που έφερε η πανδημία, θεωρούμε απαραίτητη την έμπρακτη στήριξή μας».

Για την ανανέωση της συνεργασίας ο Α΄ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.  Μηνάς Λυσάνδρου, ανέφερε: «Εδώ και 4 χρόνια, έχουμε αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την LG μέσα από μια ουσιαστική και επιτυχημένη συνεργασία. Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί γιατί είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να έχουμε τη στήριξη ενός τόσο αγαπημένου και ισχυρού τεχνολογικού brand όπως η LG».