Μια νέα, πολλά υποσχόμενη συνεργασία ανακοίνωσαν σήμερα η Orbit και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στο πλαίσιο της οποίας η γνωστή μάρκα τσίχλας θα είναι υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένου, του Τεχνικού Διευθυντή Εθνικών Ομάδων κ. Ζήση Βρύζα, των ομοσπονδιακών προπονητών κκ. Γιάννη Γκούμα και Αντώνη Νικοπολίδη, του General Manager της Mars East Med (στην οποία ανήκει το brand Orbit) κ. Jonas Schauman και της Corporate Affairs Director της Mars East Med  κας. Γεωργίας Καρούντζου,.

Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου, οι δύο πλευρές τόνισαν τη σημασία της συγκεκριμένης χορηγικής συνεργασίας και υπογράμμισαν την αισιοδοξία τους για την πορεία της ομάδας στις προσεχείς διοργανώσεις.

Ειδικότερα, από την πλευρά της Mars East Med, ο κ. Jonas Schauman δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα τη χορηγική υποστήριξη της Orbit, προς την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί για εμάς τη συνεργασία μας με μια ομάδα που αγαπά και θαυμάζει το σύνολο των Ελλήνων και η οποία ,με επιμονή και πάθος, μας έχει προσφέρει μερικές από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτή τη συνεργασία η οποία βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τις αρχές της Mars και των brands μας και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας στην Ελληνική αγορά, οικονομία και κοινωνία».

Αντίστοιχα, η κα. Γεωργία Καρούντζου, τόνισε: Η Mars είναι μια εταιρεία που χαρακτηρίζεται από μια συνολική φιλοσοφία με έμφαση σε πέντε αρχές: Υπευθυνότητα, Αμοιβαιότητα, Ποιότητα, Αποτελεσματικότητα και Ελευθερία. Βάσει αυτών των αρχών επιλέγουμε και τις συνεργασίες μας, όπως αυτή με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου. Η Orbit άλλωστε αποτελεί ένα brand που με την καμπάνια «Ώρα να λάμψεις» ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας και μας προτρέπει να αναδείξουμε την καλύτερη και πιο δυναμική εκδοχή του εαυτού μας. Μέσα από τη συγκεκριμένη λοιπόν συνεργασία είμαστε έτοιμοι να ανεβούμε μαζί με αυτή την υπέροχη ομάδα στο πιο υψηλό σκαλί του βάθρου προβάλλοντας και πάλι τη χώρα μας σε όλη την Ευρώπη!».

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Γραμμένος ανέφερε: «Καλωσορίζουμε σήμερα στην οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου και της εθνικής ομάδας μια από τις κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες και ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η Orbit περιλαμβάνεται από σήμερα στην εκλεκτή παρέα χορηγών και υποστηρικτών της εθνικής ομάδας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό! Στα ομαδικά αθλήματα, όπως γνωρίζετε, το πιο ισχυρό συναίσθημα είναι αυτό της σχέσης με τον συμπαίκτη».