Την ώρα που τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, οι επιχειρηματίες που έχουν αναλάβει τη χρηματοδότηση του πρότζεκτ έκαναν τη δική τους «δουλειά», που δεν είναι άλλη από την κατάθεση των απαραίτητων κεφαλαίων.

Όπως αναφέρει η Live Sport, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης», Δημήτρης Μελισσανίδης και οι υπόλοιποι επιφανείς φίλοι της ΑΕΚ που έχουν δεσμευτεί να συμμετέχουν στην κατασκευή του γηπέδου, κατέθεσαν ήδη το πρώτο μέρος από το ποσό που τους αναλογεί για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ». Μιλάμε για την εταιρεία που έχει συσταθεί με σκοπό την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

Όπως είναι γνωστό ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα βάλει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ, ενώ άλλα 4 εκατ. ευρώ θα βάλουν οι Πέτρος Παππάς και Πόλυς Χατζηϊωάννου, ενώ ένα εκατ. ευρώ θα προέρχεται από φίλο της ΑΕΚ που δε θέλει το όνομα του να βγει στη δημοσιότητα. Συνολικά στην εν εξέλιξη ΑΜΚ θα καταβληθούν 20 εκατ.

Μέρος των χρημάτων αυτών θα διατεθούν για τις άμεσες ανάγκες των εργασιών, έτσι ώστε αυτές να προχωρούν απρόσκοπτα. Στο μέλλον θα ξεκινήσουν να ανακοινώνονται και διάφορες εμπορικές συμφωνίες για το γήπεδο, ώστε να αυξηθεί η χρηματοδότηση για το μεγάλο αυτό έργο.