Με σημερινή τους τοποθέτηση υψηλόβαθμα στελέχη της Nova τονίζουν πως το κανάλι δεν έχει κάνει καμία πρόταση στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ που ακόμα δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, απαντώντας, έτσι, στις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες.

Από εχτές το βράδυ έχει αρχίσει να διαδίδεται πως η Nova, σε συνεργασία με την ΕΡΤ, προσέγγισε τις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ που ακόμα δεν έχουν βρει τηλεοπτική «στέγη» για τη σεζόν 2018-19. Μιλάμε για τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Λαμία, Κέρκυρα, Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη (που εκτός της τελευταίας έχουν σχηματίσει ένα μπλοκ ψάχνοντας μαζί τηλεοπτικό συμβόλαιο).

Τα δημοσιεύματα αυτά, πάντως, προκάλεσαν την έκπληξη των ιθυνόντων της Nova. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι από την Κάντζα τόνιζαν κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει καμιά τέτοια πρόταση, χαρακτηρίζοντας τα όσα ακούγονται «όνειρα θερινής νυκτός που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως υψηλόβαθμα στελέχη της Nova θύμιζαν την απόρριψη (από τους ίδιους παράγοντες) των προτάσεων που είχε κάνει το συνδρομητικό κανάλι, αλλά και την απόρριψη της πρότασης ύψους 30 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα 15 ομάδων.

Από την Κάντζα πρόσθεταν επίσης ότι έχουν ήδη προχωρήσει σε διμερείς συμφωνίες και πως το ρόστερ των ομάδων που θα καλύπτει η Nova την επόμενη σεζόν θα συμπληρωθεί αφού οριστικοποιηθούν οι τελικές αποφάσεις για τις ΠΑΕ που θα αδειοδοτηθούν. Η Nova έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη σεζόν 2018-19 των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακού, Πανιωνίου και ΠΑΣ Γιάννινα.