Έτοιμη να ξεκινήσει τις εργασίες για την κατασκευή του καζίνο στο χώρο της μεγάλης ανάπλασης στο Ελληνικό, δηλώνει η Mohegan Gaming & Entertainment, παρά τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το ξέσπασμα της πανδημίας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mohegan Gaming & Entertainment, Μάριο Κοντομέρκος σε σημερινή του δήλωση αναφέρει ότι, «η Mohegan GamingEntertainment (MGE) διατηρεί πλήρως τη δέσμευσή της να καταστήσει την Ελλάδα τον κορυφαίο προορισμό ψυχαγωγίας και επαγγελματικών συνεδρίων στην Ευρώπη μέσω της δημιουργίας του INSPIRE Athens».

Όπως προσθέτει, «παρά τον πρωτοφανή αντίκτυπο της πανδημίας στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, οι ομάδες μας εργάζονται επισταμένως για το έργο και είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να ξεκινήσουμε την κατασκευή του εφόσον η MGE αναδειχθεί ως προτιμώμενη εταιρεία από την αρμόδια Αναθέτουσα Αρχή».

Υπενθιμίζουμε πως η MGE, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης και λειτουργίας διακεκριμένων ολοκληρωμένων συγκροτημάτων ψυχαγωγίας παγκοσμίως, συμμετέχει στην κοινοπραξία INSPIRE Athens μαζί με την ελληνική κατασκευαστική ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.