Το λογότυπο του εμβληματικού έργου του Ελληνικού, του μεγαλύτερου έργου αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα διεθνώς παρουσίασε η Lamda Development.

"Το Ελληνικό αναπτύσσεται, εξελίσσεται, αποκτά ταυτότητα. Φως, θάλασσα, γη, στοιχεία που προσδιορίζουν την εθνική μας ταυτότητα και την τοπογραφία του Ελληνικού, αποτέλεσαν την έμπνευση για το νέο λογότυπο. Το μπλε της θάλασσας, το γαλάζιο του Αττικού ουρανού, το μοναδικό φως του Ελληνικού ήλιου, δίνουν χρώμα και ζωή στο "The Ellinikon". " αναφερεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Οι εικαστικές γραμμές του λογοτύπου  προέρχονται από ένα συνεχές μοτίβο με εικόνες, μνήμες, συναισθήματα, που σέβονται το παρελθόν, αγκαλιάζουν το παρόν, σχεδιάζουν το μέλλον και συνθέτουν τη μοναδική και διακριτή ταυτότητα του έργου του Ελληνικού. Το Ελληνικό προχωρά στην επόμενη μέρα,  γίνεται μια πόλη ανοιχτή, βιώσιμη, ποιοτική, έξυπνη, η πόλη του μέλλoντός μας», αναφερεται απο την Lamda.

Εκτός από το website, τo "The Ellinikon" παράλληλα εγκαινιάζει από αύριο ένα ακόμα κανάλι επικοινωνίας με τον κόσμο, αυτό των social media, στις διευθύνσεις:
facebook.com/TheEllinikon
Instagram.com/the_ ellinikon _official
YouTube: The Ellinikon

Η Lamda Development S.A., εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. H εταιρεία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει διαφοροποιηθεί με επιτυχία σε αναπτύξεις γραφείων και οικιστικές αναπτύξεις. Στις αναπτύξεις της Lamda Development S.A. περιλαμβάνονται τρία εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη) με διαθέσιμο προς χρήση χώρο 157.000 τ.μ., συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και η Μαρίνα Φλοίσβου στο Φάληρο. Το Νοέμβριο του 2014, η Lamda Development υπέγραψε με το ΤΑΙΠΕΔ τη σύμβαση αγοραπωλησίας μετοχών της «Ελληνικό Α.Ε.». Σκοπός του έργου είναι η ολοκληρωμένη μητροπολιτική ανάπλαση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα. Η εταιρεία είναι μέλος του Ομίλου Λάτση. www.lamdadev.com/el/