Ενισχύει τις επενδύσεις της στην ελληνική οικονομία η British American Tobacco, με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η επιλογή της Ελλάδας ως στρατηγικής αγοράς για επενδύσεις στα προϊόντα με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο επιβεβαιώνεται με την είσοδο του προϊόντος ατμίσματος Vuse ePod 2.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται, το Vuse αποτελεί τη No 1 μάρκα παγκοσμίως στην κατηγορία του ατμίσματος σε μερίδιο αξίας (με βάση τη συνολική αξία των λιανικών πωλήσεων στην κατηγορία ατμίσματος σε ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία, Βρετανία και Γερμανία, που καλύπτει περίπου το 77% του καθαρού κύκλου εργασιών της διεθνούς αγοράς προϊόντων ατμίσματος κλειστού τύπου).

Η επίτευξη αυτής της ηγετικής θέσης διεθνώς στην αγορά του ατμίσματος, αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τον μετασχηματισμό της ΒΑΤ και ενισχύει τη συνεχή και ισχυρή δυναμική παρουσία του Ομίλου στις νέες κατηγορίες προϊόντων παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα το Vuse ePen 3 αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2021», ενώ πρόσφατα το Vuse έγινε το πρώτο εμπορικό σήμα της ΒΑΤ με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα (carbon neutral) στον κόσμο, δείχνοντας στην πράξη την ουσιαστική και μακροχρόνια δέσμευση της εταιρείας να λειτουργεί με υπευθυνότητα και μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της.

Το Vuse είναι η κορυφαία μάρκα προϊόντων ατμίσματος της British American Tobacco με εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως και παρουσία σε πάνω από 35 χώρες.

Παράλληλα, η εταιρεία, λόγω και της σημαντικής ζήτησης των προϊόντων της, επεκτείνεται, μαζί με την ανάπτυξη στα περίπτερα και στα μίνι-μάρκετ και σε νέα κανάλια πώλησης για το προϊόν θέρμανσης καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vuse, συμβάλλοντας στην ενίσχυση χιλιάδων εργαζόμενων στο λιανεμπόριο.

Ήδη, η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με πάνω από 200 νέα καταστήματα με προϊόντα εναλλακτικά του καπνίσματος σε όλη την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, κ. Vitalii Kochenko, είπε: «Η ΒΑΤ συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στην ελληνική αγορά με το Vuse ePod 2, προσφέροντας στους ενηλίκους καπνιστές μια ακόμα εναλλακτική με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο.Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει τη σταθερή στήριξή της στο παραδοσιακό λιανεμπόριο, τα περίπτερα και τα μίνι μάρκετ, σε όλη την Ελλάδα και παράλληλα επεκτείνεται και σε νέα σημεία πώλησης ενισχύοντας δυναμικά την προσπάθεια ανάκαμψης της εμπορικής δραστηριότητας και οικονομίας που τόσο έχει επηρεαστεί από την πανδημία».

Το Vuse ePod 2 είναι μια συσκευή με αθόρυβη τεχνολογία ατμίσματος. Χαρακτηριστικό του νέου Vuse ePod είναι η γρήγορη φόρτιση - σε 35 λεπτά στο 80% φόρτισης - ενώ διαθέτει μαγνητικές κάψουλες για πλήρη εφαρμογή.

Η νέα συσκευή είναι διαθέσιμη σε δύο μεταλλικά χρώματα και έχει εξελιγμένη αντίσταση στο νερό.

Σημειώνεται ότι η BAT Hellas έχει επιλέξει την Ελλάδα για ένα σημαντικό επενδυτικό πλάνο με άξονα την υψηλή τεχνολογία του προϊόντος θέρμανσης καπνού glo και του προϊόντος ατμίσματος Vuse. Ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 53.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 αγορές. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και την Μάλτα.