Στις περιοχές που είναι στο «βαθύ κόκκινο», τα ραντεβού εντός του καταστήματος δεν μπορούν να ξεπερνούν τα 30 λεπτά, αναφέρει ανακοίνωση της Jumbo. Μόνο με click away θα λειτουργήσουν και τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Τα Jumbo ανοίγουν τη Δευτέρα 5 Απριλίου, ενημερώνει με σχετική ανακοίνωση η εταιρεία.

«Αγαπητοί φίλοι των Jumbo, σας ενημερώνουμε ότι όλα μας τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργούν με την υπηρεσία του ραντεβού. Το ραντεβού ισχύει αποκλειστικά μόνο για 1 άτομο, σημειώνει η ανακοίνωση.

«Λόγω του περιορισμού των 20 ατόμων στις περιοχές που είναι στο «βαθύ κόκκινο», τα ραντεβού εντός του καταστήματος δεν μπορούν να ξεπερνούν τα 30 λεπτά. Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα των Σπάτων και του Αμαρουσίου στο Avenue. Ευχαριστούμε πολύ!»

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο λειτουργίας των Jumbο αυτός είναι ο εξής: Αφού υπάρξει ραντεβού, θα ακολουθήσει άμεσα email επιβεβαίωσης και 2 ώρες πριν το ραντεβού θα αποσταλεί email & sms υπενθύμισης του ραντεβού. Αν το ραντεβού είναι σε λιγότερο από 2 ώρες θα αποσταλεί άμεσα email & sms επιβεβαίωσης.

Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα έως Σάββατο: 08.00-20.30

Ωράριο επιστροφών: Υγιή προϊόντα: Τρίτη έως Παρασκευή 08:00-20:30 Ελαττωματικά προϊόντα: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 14.00 - 20.30

Τα ΙΚΕΑ

Μόνο με click away θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα, 5 Απριλίου και τα καταστήματα ΙΚΕΑ. Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Από 5/4 μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με Click Away στα καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, Κηφισός & Λάρισα, (ΙΚΕΑ Ιωάννινα από 6/4) & στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ Καλαμάτα, Ρόδος, Χανιά και Ηράκλειο και με Click Inside στο κατάστημα ΙΚΕΑ Πειραιάς & σε όλα τα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (εκτός IKEA Πάτρα). Το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη & το Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ Πάτρα παραμένουν προσωρινά κλειστά».