Η IKEA, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, πιστή στο ραντεβού της με τις νέες τάσεις του e-commerce και με στόχο να παρέχει στον καταναλωτή την ίδια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία σε όλα τα κανάλια, διεξήγαγε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο ΙΚΕΑ Live Shopping Event στο ΙΚΕΑ.gr!

Σε μια μοναδική και πρωτότυπη εμπειρία, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τη Σμαράγδα Καρύδη μαζί με την Νάνσυ Αληζώτη, Product Category Manager της ΙΚΕΑ, οι οποίες παρουσίασαν, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, ιδέες και λύσεις για την οργάνωση του πιο απαιτητικού χώρου του σπιτιού, της ντουλάπας. Σε αυτό το πρωτοποριακό event, το οποίο εξέπεμψε live από την επίσημη σελίδα της εταιρείας, παρουσιάστηκαν λύσεις αποθήκευσης από το μεγάλο εύρος των προϊόντων της ΙΚΕΑ, ενώ δόθηκαν συμβουλές και μυστικά για την οργάνωση των ρούχων, των αξεσουάρ και των παπουτσιών. Οι θεατές είχαν επίσης τη δυνατότητα να  πραγματοποιήσουν άμεσα και με διαδραστικό τρόπο τις αγορές τους με -20%, χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό κωδικό. Παράλληλα, το κοινό μπορούσε να αλληλεπιδρά κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεση, θέτοντας ερωτήσεις και μεταφέροντας απορίες προς την ΙΚΕΑ, οι οποίες απαντήθηκαν σε πραγματικό χρόνο.

Το πρώτο ΙΚΕΑ Live Shopping Event στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού το κοινό καλωσόρισε την ενέργεια με πολύ θετικά σχόλια κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, ενώ η αλληλεπίδραση του με το brand μέσω του live chat, ήταν εντυπωσιακή. Τη ζωντανή σύνδεση παρακολούθησαν περισσότεροι από πέντε χιλιάδες μοναδικοί θεατές, αναδεικνύοντας έτσι την επιθυμία και τον ενθουσιασμό του κοινού για έμπνευση και εύκολο τρόπο αγορών.

Το IKEA Live Shopping Event της Δευτέρας 5/7 θα είναι διαθέσιμο για να το παρακολουθήσετε στο ikea.gr/ikea-live-shopping-events/gr.