Την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Mytilineos στα 28 ευρώ ανά μετοχή, από 27 ευρώ προηγουμένως, αύξησε η Edison, ενώ παράλληλα αναβάθμισε τις προβλέψεις της για την κερδοφορία της εταιρείας το 2022, το 2023 και το 2024.

Η Edison επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της στην σταθερά ανοδική πορεία της MYTILINEOS, κάτι που άλλωστε δείχνουν όλα τα πρόσφατα reports, καταδεικνύοντας και την πεποίθηση ότι η εταιρεία πλέον έχει αλλάξει league και οι επιδόσεις της θα κινούνται σταθερά σε αυτά τα επίπεδα.

Βασικός άξονας της ανάλυσής της εταιρείας επενδυτικών ερευνών αποτελεί η διορατικότητα που έχει επιδείξει η διοίκηση της MYTILINEOS τα προηγούμενα έτη.

Στο report σημειώνεται εξάλλου ότι η Εταιρεία για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο σημειώνει ισχυρές επιδόσεις με βασικό άξονα την «πράσινη» ενέργεια και τη Μεταλλουργία, ενώ στο τελευταίο τρίμηνο η βελτίωσε τις επιδόσεις της σε όλους του Τομείς δραστηριότητας.

Ο αναλυτής της Edison περιμένει πως η απόδοση της MYTILINEOS τα επόμενα τρίμηνα και έτη θα παραμείνει εξίσου δυναμική.

Παράλληλα τονίζει ότι παρά τις υψηλές επενδύσεις η μόχλευση της εταιρείας παραμένει χαμηλή και αναμένεται να μειωθεί περεταίρω τους επόμενους μήνες, λόγω των σταθερά ισχυρών ταμειακών ροών