Με υψηλό αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης, η Lavipharm συμμετείχε στο 4ο Food Drive που διοργάνωσε και φέτος η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ).   Η δράση υλοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων της Lavipharm, οι οποίοι με χαρά προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Μέσα σε λίγες μέρες, με γρήγορους ρυθμούς και πολύ καλή διάθεση, συγκεντρώθηκαν προϊόντα τροφίμων, όπως ζυμαρικά, όσπρια, παιδικά γάλατα, μέλι και ελαιόλαδο, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής, με σκοπό να ενισχύσουν τις οικογένειες που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».  

Η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών υγιεινής είναι ζωτικής σημασίας για την ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς μόνο φέτος, στη λίστα αναμονής για αιτήματα σίτισης βρίσκονται 816 άτομα, εκ των οποίων τα 464 είναι παιδιά. Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, 1 στους 3 πολίτες αντιμετωπίζουν κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, ενώ ο δείκτης παιδικής φτώχειας σημείωσε αύξηση το 2020 σε σχέση με το 2019 και ανέρχεται σε ποσοστό 21,4%.

Για τους ανθρώπους της Lavipharm, η συμμετοχή τους στο Food Drive της ΠΕΦ αποτέλεσε άλλη μια απόδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και αγάπης για όσους έχουν ανάγκη. Η ανταπόκριση των εργαζομένων της, από όλη την Ελλάδα, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

Η Lavipharm, με πορεία 110 ετών,  είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.