Για τη ζεστασιά του σπιτιού μας…τα καλύτερα στη LEROY MERLIN. Υποδεχόμαστε το χειμώνα και φροντίζουμε να προετοιμάσουμε το σπίτι σας μέσα από μοναδικές προσφορές σε προϊόντα θέρμανσης.

Τώρα που οι θερμοκρασίες πέφτουν, το σπίτι είναι ο κατεξοχήν χώρος που μπορεί να μας προσφέρει ζεστασιά και θαλπωρή. Για αυτό ήρθε η κατάλληλη στιγμή να επιλέξετε τα προϊόντα εκείνα που θα το κάνουν πιο ζεστό από ποτέ, μέσα από ποικιλία προϊόντων σε μοναδικές τιμές που προσφέρει η LEROY MERLIN.

Για το μήνα Νοέμβριο, η LEROY MERLIN σας προσφέρει, μέσα από μοναδικές προσφορές, μια τεράστια ποικιλία προϊόντων θέρμανσης, για εσάς που θέλετε να ενισχύσετε τη ζεστασιά του σπιτιού σας. Προετοιμαστείτε σωστά για τις χαμηλές θερμοκρασίες με μία σόμπα χαλαζία με θερμοστάτη μόνο σαράντα εννέα ευρώ και με κλιματιστικό Intercool 12000 BTU διακόσια σαράντα εννέα ευρώ.

Όμως οι προσφορές θέρμανσης δε σταματούν εδώ. Η LEROY MERLIN σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε αερόθερμα, καλοριφέρ, χαλιά, pellet και πολλές ακόμα λύσεις για να ζεστάνετε το σπίτι σας.

Γιατί ο χειμώνας χρειάζεται ζεστό σπίτι και η LEROY MERLIN μέσα από τις μοναδικές προσφορές σε προϊόντα θέρμανσης είναι εδώ για να σας το δώσει.