Η LEROY MERLIN αναδείχθηκε ανάμεσα στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2021-2022, στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, που πραγματοποιήθηκε για έβδομη φορά στη χώρα μας.

Η εκδήλωση απονομής των Βραβείων Business Superbrands Greece 2021-2022 έλαβε χώρα την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σε αυτή συμμετείχαν στελέχη από όλους τους κλάδους του επιχειρηματικού κόσμου, ενώ τιμήθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας.

Συγκεκριμένα, η LEROY MERLIN βρίσκεται ανάμεσα στις 254 Εταιρικές Επωνυμίες που αναδείχθηκαν ως κορυφαίες στην Ελλάδα, ανάμεσα σε έναν κατάλογο 1500 υποψηφίων εταιρειών, λαμβάνοντας την αναγνώριση Business Superbrands Greece 2021-22 στην κατηγορία Εξοπλισμός Σπιτιού.

Η Brand Communication Business Leader της LEROY MERLIN Ελλάδας Άσπα Νικολοπούλου δήλωσε: Η επιλογή και η διάκριση της εταιρείας μας ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2021-22 αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και έχει διπλή αξία, καθώς το αποτέλεσμα προέρχεται τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και από την ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινό. Αυτό είναι για εμάς η μεγαλύτερη απόδειξη της εμπιστοσύνης που δείχνουν συστηματικά οι καταναλωτές στη LEROY MERLIN.

Η διάκριση της LEROY MERLIN έρχεται να επισφραγίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σχέση που έχει πετυχημένα χτίσει η εταιρεία με τους καταναλωτές. Ιδιαίτερα σε μία χρονιά που η κοινωνία δοκιμάστηκε έντονα από τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία, η εταιρεία κατάφερε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του πελατών της.