Εμπορική συνεργασία με την OnLine Data για την υλοποίηση και προώθηση των λύσεών της σύναψε η εταιρεία Entersoft, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η OnLine Data είναι μία δυναμική εταιρεία πληροφορικής που συμπληρώνει 30 χρόνια δραστηριότητας στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, με μερίδιο πάνω από 95% στις διεθνείς και εθνικές μεταφορές, αποθηκεύσεις, 3PL και διανομές.

Η Entersoft, στα 15 έτη λειτουργίας της, διατηρεί τέσσερις θυγατρικές σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε 16 χώρες και έχει υλοποιήσει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας σε πάνω από 2.500 μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ το 2017 παρουσίασε το νέο, καινοτόμο προϊόν της, Entersoft WMS, το οποίο στοχεύει να καλύψει πλήρως τις ανάγκες τού Supply Chain & Logistics.

Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην υλοποίηση και προώθηση από την OnLine Data του Entersoft WMS στον χώρο των βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς και του Entersoft EBS/ERP σε εξειδικευμένους πελάτες. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία των δύο εταιρειών, η εξειδίκευση της OnLine Data στις λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και η καινοτομία των ολοκληρωμένων συστημάτων της Entersoft, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μία μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Entersoft AE, Αντώνης Κοτζαμανίδης, δήλωσε: «Η συνεργασία με μία καταξιωμένη ελληνική εταιρεία, όπως η OnLine Data και η κοινή πελατοκεντρική μας φιλοσοφία σηματοδοτούν τη στρατηγική ανάπτυξης και των δύο εταιρειών στον χώρο του Supply Chain, μέσω της εκμετάλλευσης του πρωτοποριακού Entersoft WMS και της μεγάλης εμπειρίας του νέου μας συνεργάτη στον απαιτητικό αυτόν χώρο».

«Βρισκόμαστε σε μία εποχή συνεργειών. Αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα μέσα από τη στρατηγική συνεργασία μας με την Entersoft, στο πλαίσιο κοινών δράσεων σε συγκεκριμένους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου» τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της OnLine Data, Νικόλαος Ροδόπουλος.