Άλλη μία διάκριση απέσπασε η Edenred στο πλαίσιο των Mobile Excellence Awards της Boussias Communications, όπου είχε την τιμή να βραβευθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος, η Edenred απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία “Food & Drink Mobile Applications” για την εφαρμογή MyEdenred®.

Μέσω των ενισχυμένων λειτουργιών της Mobile εφαρμογής MyEdenred®, η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, στοχεύει στην παροχή μίας απόλυτα self-service εμπειρίας με την ασφάλεια αλλά και την ευκολία χρήσης στο επίκεντρο των συναλλαγών και των υπηρεσιών της. Έτσι, η εφαρμογή MyEdenred®, διακρίθηκε για 3η συναπτή χρονιά στην κατηγορία της, ως επιβράβευση της διαρκούς της εξέλιξης.

Η εφαρμογή αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των κατόχων καρτών Edenred διαθέτοντας πολλαπλές λειτουργίες. Από την απευθείας προσθήκη των καρτών στα ψηφιακά τους πορτοφόλια, την αυτόνομη διαχείριση 24/7 και των έλεγχο υπολοίπου και ιστορικού συναλλαγών μέχρι τις άμεσες ενημερώσεις με την πραγματοποίηση συναλλαγών και τον εύκολο εντοπισμό των συνεργαζόμενων καταστημάτων με πολλαπλές δυνατότητες αναζήτησης, η εφαρμογή MyEdenred® εξελίσσεται διαρκώς και είναι εδώ ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη στους συνεργάτες και τους χρήστες της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην κατεύθυνση αυτή αποτελούν οι mobile πληρωμές με κάρτες Edenred, καθώς πλέον ο χρήστης έχει την δυνατότητα να προσθέσει την κάρτα του στο digital wallet της προτίμησής του (Edenred Pay, Apple Pay & Google Pay) και να απολαύσει ανέπαφες mobile συναλλαγές εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

«Για εμάς στην Edenred, η πρόοδος και η καινοτομία ήταν και είναι πάντα στο επίκεντρο της λειτουργίας μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών μας, αλλά και στην εμπειρία του χρήστη, αντιμετωπίζοντας την μεγάλη πρόκληση της πανδημίας ως μία ευκαιρία επιτάχυνσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών μας. Τα Mobile Excellence Awards έχουν καθιερωθεί ως ο πιο σημαντικός θεσμός επιβράβευσης στον χώρο του mobile αναδεικνύοντας την καινοτομία σε εφαρμογές, υπηρεσίες και υποδομές. Το φετινό βραβείο – όπως και τα δύο προηγούμενα - αποτελεί  την καλύτερη επιβράβευση για την σταθερή εξέλιξη της εφαρμογής MyEdenred®, η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες δυνατότητες και λειτουργίες που αποσκοπούν στην βέλτιστη ψηφιακή εμπειρία για τον χρήστη», δήλωσε ο ΙΤ Director της Edenred Ελλάδος, κος Θάνος Αμπάζης.

Τα Mobile Excellence Awards 2022 διοργανώθηκαν για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Communications, με την υποστήριξη της ΕΕΚΤ, του ΣΕΚΕΕ και του ΣΕΠΕ αναδεικνύοντας τα κορυφαία προϊόντα και τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές στην αγορά του mobile, ενώ η τελετή απονομής τους πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Sofitel Airport.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή MyEdenred®, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.myedenred.gr, ή να την κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play Store ή το Apple Store.