Την κυκλοφορία του HONOR Magic V, του πρώτου premium αναδιπλούμενου της έξυπνου κινητού (smartphone 5G) που τροφοδοτείται από το ολοκαίνουργιο chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, και διαθέτει όλες εκείνες τις νέες τεχνολογίες που επιτρέπει να ενεργεί ως προσωπικός βοηθός, ανακοίνωσε σήμερα η Honor.

Αυτό γίνεται καθώς με αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης μαθαίνει έξυπνα τις συνήθειες και τις συμπεριφορές ενός χρήστη για να παρέχει εξατομικευμένες συστάσεις, για παράδειγμα, ταξιδιωτικές υπενθυμίσεις όπως checkin σε ώρες και ενημερώσεις πύλης επιβίβασης. Όπως ανακοινώθηκε θα γίνει ακόμη πιο έξυπνο στο μέλλον, υποστηρίζοντας τον χρήστη σε σενάρια όπως εργασία γραφείου, μελέτη, υγεία και φυσική κατάσταση, υπηρεσίες τρόπου ζωής και πολλά άλλα.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, το νέο αναδιπλούμενο κινητό διαθέτοντας έναν προηγμένο εξαιρετικά λεπτό μηχανισμό, μια ευρεία εξωτερική οθόνη και το πιο πρόσφατο Magic UI 6.0, κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός στον καινοτόμο σχεδιασμό αναδιπλούμενων smartphone, με μια σειρά χαρακτηριστικών και λειτουργιών που το ξεχωρίζουν από τα υπάρχοντα αναδυπλούμενα στην κατηγορία του.

Σε δηλώσεις του ο George Zhao, διευθύνων σύμβουλος της HONOR Device Co, Ltd εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που η Honor λανσάρει την πρώτη της αναδιπλούμενη ναυαρχίδα 5G, το HONOR Magic V, επισημαίνοντας ότι η Honor έχει ισχυρές φιλοδοξίες να γίνει η κορυφαία μάρκα smartphone στην αγορά των premium αναδιπλούμενων συσκευών.

Βασικά χαρακτηριστικά - Από τις πιο λεπτές και ελαφρές οθόνες της αγοράς με τεράστια διάρκεια ζωής μπαταρία

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων, το HONOR Magic V σχεδιασμένο με χρήση προηγμένης τεχνολογίας στο μηχανισμό αναδίπλωσης της οθόνης είναι πιο λεπτά σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα στην αγορά. Το HONOR Magic V διαθέτει μια κυρτή οθόνη OLED 6,45 ιντσών 44° όταν είναι αναδιπλωμένη, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη αναλογία διαστάσεων 21,3:9 που το ξεχωρίζει από άλλα πτυσσόμενα στην αγορά. Αυτό καθιστά τη συσκευή εξαιρετικά φιλική και λειτουργική, καθώς η οθόνη λειτουργεί σαν ένα παραδοσιακό smartphone, αντί να φαίνεται μακρόστενη. Εξοπλισμένο με έναν καινοτόμο waterdrop μηχανισμό, το HONOR Magic V ξεδιπλώνεται σε μια εξαιρετικά ευρεία οθόνη χωρίς πτυχώσεις 7,9 ιντσών, ιδανική για προβολή περιεχομένου, πολλαπλές εργασίες και αύξηση της παραγωγικότητας κατά την εργασία.

Απόδοση που υποστηρίζεται από το ολοκαίνουργιο Snapdragon 8

Όπως αναφέρεται, το HONOR Magic V είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone που τροφοδοτείται από τον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 5G της Qualcomm, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση. Το HONOR Magic V είναι εξοπλισμένο με 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, αυξάνοντας τις συνολικές ταχύτητες επεξεργασίας και τη χωρητικότητα αποθήκευσης. Διαθέτει συστοιχία τετραπλής κάμερας που τροφοδοτείται από AI με την κύρια κάμερα 50 MP και μπροστινή κάμερα 42 MP που προσφέρουν φωτογραφία και βίντεο σε τρεις λειτουργίες - Night, HDR, Zoom. Επιπλέον, το HONOR Magic V υποστηρίζει την λειτουργία πολαπλών παραθύρων (Multi-Windows).

To HONOR Magic V τροφοδοτείται από μια τεράστια μπαταρία 4.750 mAh για ολοήμερη χρήση. Η διαθεσιμότητα στην Ευρωπαϊκή αγορά θα ανακοινωθεί σύντομα.