Στο πλαίσιο των Tourism Awards 2018, έναν θεσμό που στοχεύει να αναδείξει τις κορυφαίες πρακτικές επιχειρήσεων και φορέων του Τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα, το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG) βραβεύτηκε με δύο βραβεία GOLD στην ενότητα της Τεχνολογίας.

Η εταιρεία βραβεύτηκε για την προηγμένη συνδυαστική ξενοδοχειακή λύση κλιματισμού & παραγωγής ζεστού νερού LG Multi V και Hydrokit και την Infotainment πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου και In-Room Digital Concierge υπηρεσιών LG Pro:Centric Direct. Τα βραβεία διοργανώθηκαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και αναδείχτηκαν από την Κριτική Επιτροπή στην οποία συμμετείχαν γνωστές προσωπικότητες, ακαδημαϊκοί διεθνούς εμβέλειας, επιτυχημένοι practitioners και φημισμένοι σύμβουλοι επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, παρευρέθηκαν πάνω από 700 στελέχη και προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού. Ανάμεσα σε επιχειρήσεις και φορείς του τουρισμού, καθώς και εταιρείες πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και αυτοματισμών, η LG διακρίθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία Cost-saving technology για το σύστημα VRF επαγγελματικού κλιματισμού LG Multi V και παραγωγής ζεστού νερού Hydrokit. Στην κατηγορία Best new solution for tourism, το χρυσό βραβείο κέρδισε η Infotainment πλατφόρμα LG Pro:Centric Direct.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, στο πλαίσιο της εκδήλωσης δήλωσε: «Τα Tourism Awards επιβραβεύουν τις κορυφαίες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων στον τουριστικό κλάδο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα δύο χρυσά βραβεία που λάβαμε. Οι σημερινές μας βραβεύσεις αποδεικνύουν τις επιτυχημένες προσπάθειές μας να συμβάλουμε στην αναβάθμιση και ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού κλάδου με προηγμένες ξενοδοχειακές λύσεις και καινοτόμες υπηρεσίες».