Τους αριστούχους μαθητές από όλη τη χώρα βραβεύει για 15η συνεχή χρονιά η Eurobank. Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου σε ειδική εκδήλωση που θα  πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής η τράπεζα θα βραβεύσει 350 αριστούχους από σχολεία των Νομών Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας και Φωκίδας.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και από το 2003 που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα έχει βραβεύσει συνολικά 16.835 αριστούχους μαθητές από όλη τη Ελλάδα.

Η Παιδεία αποτελεί επί 15 συνεχόμενα χρόνια προτεραιότητα για τη Eurobank, με ισχυρό συμβολισμό και μεγάλη αξία για την κοινωνία που θεωρεί την Παιδεία πολύτιμο αγαθό. Ακριβώς αυτό επέτρεψε στο πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» να εξελιχθεί σε ένα θεσμό με ιδιαίτερη αναγνώριση στην εκπαιδευτική κοινότητα, τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς τους σε όλη την Ελλάδα.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται στους αποφοίτους που καταφέρνουν να συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που είναι πάνω από 18.000, σε κάθε ένα από τα 1.800 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα. Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Το πρόγραμμα βραβεύσεων συνεχίζεται την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 με εκδήλωση στην Αθήνα και με την βράβευση 350 αριστούχων από σχολεία των Νομών Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας και Φωκίδας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 6.30 μ.μ.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης.