Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Α’ κύκλος της πρώτης ολοκληρωμένης ακαδημίας στην Ελλάδα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου, που δημιουργήθηκε από την «Εξέλιξη» μέλους του ομίλου Πειραιώς, σε συνεργασία με την eSkills Center και την υποστήριξη της Beiersdorf Hellas.

Στο πρώτο κύκλο μαθημάτων, στελέχη από επιχειρήσεις λιανεμπορίου καθώς και από φαρμακεία, παρακολούθησαν 60 ώρες εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια των οποίων καλύφθηκε όλο το φάσμα των εργασιών και παρεμβάσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός, που αφορά το νέο πλαίσιο λειτουργίας όλων των τμημάτων ενός οργανισμού ως αποτέλεσμα της εφαρμογής των ψηφιακών τεχνολογιών, πλαισιώνεται από αλλαγές σε δεξιότητες, διαδικασίες, επιχειρησιακά συστήματα και εργαλεία, επιχειρηματικά μοντέλα, οργανωτικές δομές και εταιρική κουλτούρα.

Οι 15 εξιδεικευμένοι εκπαιδευτές προετοίμασαν τους συμμετέχοντες σε θέματα που αφορούν τα τμήματα IT, HR, Marketing, Logistics και Customer Experience, ώστε να είναι σε θέση να οδηγήσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ο επόμενος κύκλος της ακαδημίας ξεκινάει στις 5 Φεβρουαρίου 2018 και θα υλοποιηθεί στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.

Η Beiersforf Hellas συμβάλει στην υλοποίηση της ακαδημίας “Digital Transformation in Retail”, με στόχο να υποστηρίξει έμπρακτα τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και να συνεισφέρει στην εξέλιξη του λιανεμπορίου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της «Εξέλιξης», www.excelixi.org