Η Attica Bank γνωστοποίησε τις αποφάσεις που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας αναφορικά με το θάνατο του προέδρου της, Γιώργου Μιχελή, ενώ συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Attica Bank: Βαθιά θλίψη και οδύνη για μία σημαντική και πολυσχιδή προσωπικότητα

Μετά τον αδόκητο θάνατο του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργου Μιχελή, συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank και αποφάσισε τα εξής:

1.Να εκφράσει τη συμπαράσταση του στο βαρύ πένθος και τα θερμά του  συλλυπητήρια στην οικογένειά του

2.Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στην πολιτική του κηδεία

3.Να κατατεθεί στη μνήμη του, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στο λογαριασμό GR 5601401100110002001000050 υπέρ του Θεραπευτηρίου Σωτηρία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη του για τον πρόωρο θάνατο του Προέδρου. Ο αείμνηστος Πρόεδρος του Δ.Σ. υπήρξε σημαντική και πολυσχιδής προσωπικότητα, με ιδιαίτερη προσφορά στον πνευματικό, πολιτικό, οικονομικό και ιδίως στον τραπεζικό χώρο. Ο θάνατός του αποτελεί μεγάλη απώλεια για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Τράπεζα.

Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Ο Γιώργος Μιχελής αφήνει μεγάλο κενό στην τραπεζική κοινότητα αλλά και στην ελληνική κοινωνία και οικονομία

«Η αδόκητη απώλεια του Γιώργου Μιχελή, εκλεκτού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, μας προξένησε βαθειά θλίψη», αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ). «Ο Γιώργος Μιχελής αφήνει μεγάλο κενό στην τραπεζική κοινότητα αλλά και στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Υπηρέτησε ευδόκιμα σε πολλές θέσεις ευθύνης στο χρηματοπιστωτικό τομέα με υποδειγματικό ήθος, και αφοσίωση, συνεισφέροντας, σημαντικά στην οικονομική ζωή του τόπου. Ξεχώριζε επίσης με τη βαθειά ανθρώπινη προσωπικότητα του. Θα τον θυμόμαστε με συγκίνηση και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΕΤ.