Η Τράπεζα Πειραιώς, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες για τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της,  δημιούργησε την υπηρεσία winbank pay που δίνει δυνατότητα για ανέπαφες πληρωμές από android smartphone.

Ειδικότερα, οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν αγορές, με τις κάρτες Visa & Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς, πλησιάζοντας το κινητό τους στο POS του εμπόρου.

Έτσι πραγματοποιούν τις καθημερινές συναλλαγές τους  γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, καθώς πληρώνουν:

  • Ανέπαφα με το κινητό τους. 
  • Χωρίς να χρησιμοποιούν μετρητά ή τις φυσικές τους κάρτες.
  • Κάνοντας  ταυτοποίηση της συναλλαγής από το κινητό τους  μέσω quick login PIN ή του δακτυλικού τους αποτυπώματος,  χωρίς  να χρειάζεται να έρχονται σε επαφή με το POS.

Για να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία στη συσκευή τους οι πελάτες θα πρέπει να έχουν εγκατεστημένο στο κινητό τους το winbank mobile app και να έχουν στην κατοχή τους τουλάχιστον μία κάρτα Visa ή Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς.

Στις συναλλαγές μέσω της νέας υπηρεσίας winbank pay διατηρούνται όλα τα προνόμια που παρέχει κάθε κάρτα.

Για ακόμα πιο γρήγορες συναλλαγές, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν την υπηρεσία winbank pay ως προκαθορισμένη υπηρεσία πληρωμών στο κινητό τους. 

Παράλληλα, η νέα υπηρεσία winbank pay παρέχει μέγιστη ασφάλεια αφού, αξιοποιώντας την τεχνολογία Tokenization, δεν διακινεί ούτε αποθηκεύει στη συσκευή του τηλεφώνου τα πραγματικά δεδομένα της κάρτας κατά την διάρκεια της συναλλαγής. Με αυτόν τον τρόπο προφυλάσσει τα στοιχεία της από οποιαδήποτε υποκλοπή.

Δείτε εδώ πως να ενεργοποιήσετε το winbank pay και εδώ πως να κάνετε τις πληρωμές σας.