Λύσεις στα μέτρα του κάθε δανειολήπτη προτείνει η doValue, ο μεγαλύτερος servicer της ελληνικής αγοράς. Και κατάφερε με τον τρόπο αυτό να «πρασινίσει» και να επιστρέψει στην Eurobank δάνεια ύψους περί το 1 δισ. ευρώ.

 

Η doValue βρίσκεται στην κορυφή των εταιριών διαχείρισης που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, η οποία μετά την απόκτηση της τιτλοποίησης Frontier της Εθνικής Τράπεζας ελέγχει μερίδιο αγοράς 29%, με υπό διαχείριση δάνεια ύψους 38 δισ. ευρώ.

Σήμερα η doValue, ο νούμερο 1 διαχειριστής δανείων και ακινήτων στην Ελλάδα, με κύριο στόχο την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των οφειλετών, εξελίσσεται αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η ψηφιακή εποχή και η ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη.

Με μότο «Μαζί βρίσκουμε λύση – τώρα και ψηφιακά» προσφέρει στους συναλλασσόμενους με αυτή οφειλέτες πλέον μία σειρά από ηλεκτρονικές υπηρεσίες προκειμένου:

– να έχουν πρόσβαση σε απαντήσεις για θέματα που τους απασχολούν σχετικά με την οφειλή τους και τις δυνατότητες ρύθμισης αυτής, καθώς και

– να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήματα ρύθμισης της οφειλής τους, γρήγορα, άμεσα, χωρίς χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Στόχος είναι μέσα από μια πιο προσωποποιημένη επικοινωνία και συνεργασία με τον οφειλέτη με έναν και μοναδικό στόχο να βρεθεί λύση συμβατή με τις οικονομικές δυνατότητες του δανειολήπτη.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία έχει σχεδιάσει ένα καινοτόμο website (www.dovaluegreece.gr) με σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον, όπου κάθε οφειλέτης θα μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες για τις ψηφιακές υπηρεσίες και τις προσφερόμενες λύσεις ρύθμισης και οριστικής διευθέτησης οφειλών του και να υποβάλλει ηλεκτρονικά τα αιτήματά του.

Το φάσμα e-υπηρεσιών προσφέρει, μεταξύ άλλων:

e-Ρύθμιση Οφειλής και ο δανειολήπτης μπορεί να υποβάλει ηλεκτρονικά το αίτημα του να ολοκληρώσει τις ενέργειες που απαιτούνται για ρύθμιση, να καταχωρίσει ενδεικτικά την επιθυμητή δόση ρύθμισης κ.λ.π.

Μέσω της υπηρεσίας e-Signature ο οφειλέτης ολοκληρώνει γρήγορα την υπογραφή της σύμβασης ρύθμισης της οφειλής του από όπου και αν βρίσκεται και επικοινωνεί απευθείας με εκπρόσωπο της εταιρείας και, αφού λάβει στην ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας του (e-mail) το link για την ηλεκτρονική υπογραφή της σύμβασης.

Μπορεί με την νέα online υπηρεσία e-Payment, να πληρώνει ηλεκτρονικά την δόση της οφειλής του. Να επικαιροποιεί ηλεκτρονικά τα στοιχεία ταυτοποίησης του, να προχωρά στην ηλεκτρονική αποστολή των δικαιολογητικών που σχετίζονται με την οφειλή του.