Η Optima Bank, αξιοποιεί την τεχνολογία με στόχο να προσφέρει τη βέλτιστη τραπεζική εμπειρία μέσα από απλές διαδικασίες, διατηρώντας την ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών της, συμβαδίζοντας με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και δραστηριοποίησης των πελατών της.

Eιδικότερα, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, οι πελάτες που θα επισκέπτονται την Optima Bank θα μπορούν να συναλλάσσονται και με χρήση ψηφιακής ταυτότητας από το gov.gr wallet για την ταυτοποίησή τους.

Η νέα δυνατότητα έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα ευκολία που απολαμβάνουν οι πελάτες της Optima bank και τους επιτρέπει να επικαιροποιούν
όποτε απαιτείται τα προσωπικά τους στοιχεία, από το Optima e-banking ή το Optima mobile app, μέσω της υπηρεσίας eGov Know your Customer (KYC). Έτσι, αποφεύγουν τη διαδικασία εκτύπωσης των σχετικών εγγράφων- δικαιολογητικών και της προσκόμισής τους στο κατάστημα.

«Η φιλοσοφία μας γίνεται καθημερινά πράξη. Να προσφέρουμε στους πελάτες μας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, υιοθετώντας σύγχρονες ψηφιακές λύσεις. Σύντομα, θα είναι διαθέσιμο το άνοιγμα τραπεζικής σχέσης χωρίς επίσκεψη στο κατάστημα με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Ως τράπεζα αναφοράς στη σύγχρονη εξυπηρέτηση πελατών, θα συνεχίσουμε να υιοθετούμε εξελιγμένες τεχνολογίες που απλοποιούν την καθημερινότητα των πελατών μας» δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Βλαγκούλης, Head of Products & Marketing της Optima bank, σχετικά με τις νέες υπηρεσίες.