Εν έτει 2023, η παρουσία των ψηφιακών μέσων είναι κάτι πέρα από αισθητή σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Όσον αφορά στο εμπόριο, ωστόσο, το διαδίκτυο παίζει κομβικό ρόλο τόσο ως προς την εμπειρία των καταναλωτών όσο και ως προς τα κέρδη της επιχείρησης αφού πλέον μία εταιρεία μπορεί πολύ εύκολα να διευρύνει την εμβέλειά της, ακόμα και εξάγοντας στο εξωτερικό, δίχως να περιορίζεται στα εκάστοτε εγχώρια ύδατα.

Οι διαδικτυακές αγορές αυξάνονται όλο και περισσότερο στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού και αυτό είναι κάτι λογικό και αναμενόμενο, αφού προσφέρουν πρωτόγνωρη και άκρως απαραίτητη πρακτικότητα στη ζωή του. Η υιοθέτηση, λοιπόν, πρακτικών που ενισχύουν το ψηφιακό πλαίσιο μίας εταιρείας και δημιουργούν μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες είναι μόνο ωφέλιμη για κάθε πλευρά και αυτό ακριβώς είναι που ενισχύει η Εθνική Τράπεζα μέσα από τη στρατηγική της συνεργασία με το eBay.

Το eBay βρίσκεται πολύ ενεργά στη ζωή των ελληνικών επιχειρήσεων. Όντας μία παγκόσμια πλατφόρμα 1,7 δισεκατομμυρίων καταχωρημένων προϊόντων, πρόκειται για ένα digital spot από το οποίο κάθε εταιρεία μπορεί να ωφεληθεί, κάνοντας τα δικά της προϊόντα διαθέσιμα σε 134 εκατομμύρια αγοραστές. Εντυπωσιακό είναι, μάλιστα, πώς υπολογίζεται ότι πωλείται ένα προϊόν ανά 36 δευτερόλεπτα!

Γι’ αυτό και η Εθνική Τράπεζα ανανεώνει τη συνεργασία της με το eBay, στηρίζει την εξαγωγική δραστηριότητα των ΜμΕ και προσφέρει επιπλέον προνόμια για την ενίσχυση των αναγκών προβολής και διαφήμισης των προϊόντων τους, καθώς και λύσεις για τη διαχείριση μεταφορικών εξόδων και αποθήκευσης. Η συνεργασία αυτή συμβάλλει στο στόχο της Εθνικής Τράπεζας να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών των επιχειρήσεων, τεχνογνωσία, ευελιξία και άριστη εξυπηρέτηση. Η Εθνική Τράπεζα επιδιώκει να βρίσκεται μπροστά σε θέματα καινοτομίας και ψηφιακών υπηρεσιών, προσφέροντας παράλληλα συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση.

Σε περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και διαθέτετε πάνω από 100 προϊόντα προς πώληση, μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο eBay και να διευρύνετε σημαντικά στο πελατολόγιό σας , ενδυναμώνοντας την εξωστρέφειά σας. Η νέα συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας, όμως, έρχεται τώρα να σας δώσει μοναδικά προνόμια που, όχι μόνο θα βοηθήσουν στην αύξηση των πωλήσεων αλλά θα προλάβουν και προβλήματα που πιθανώς θα βρεθούν στον δρόμο σας.

Πρώτα απ’ όλα, η συνδρομή παρέχεται δωρεάν για τους πρώτους τρεις μήνες, ενώ οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας γίνονται μέσω προνομιακών πακέτων και τιμολόγησης ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας. Παράλληλα, απολαμβάνετε ευνοϊκότερους όρους και προτάσεις για την αποστολή των προϊόντων σας σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω ειδικών συνεργασιών που εξασφαλίζει το eBay με εταιρείες logistics/courier και έκπτωση 80% στα έξοδα προβολής και διαφήμισης της επιχείρησης σας μέσα στην πλατφόρμα του eBay marketplace (search engine, κλπ).

Επιπλέον, για να καλυφθούν όποιες απορίες προκύψουν , παρέχεται προσωπική εκπαίδευση από τους ειδικούς του eBay σε μόλις 5 βήματα: από τη δημιουργία λογαριασμού και την ενημέρωσή του με προϊόντα, έως την επικοινωνία με τους πελάτες σας καθώς και αυτοματοποιημένες και προσαρμοσμένες λύσεις για να εμπλουτίζετε τον λογαριασμό σας με νέα προϊόντα και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας. Έτσι, έχετε πρώτα απ’ όλα εσείς απόλυτη κατανόηση και έλεγχο της διαδικασίας.

Τέλος, μέσω της συνδρομής σας θα έχετε πρόσβαση σε βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία μάρκετινγκ που θα συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων σας και -φυσικά- θα έχετε προσωποποιημένη υποστήριξη σε κάθε σας βήμα.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση και να χαρίσετε στην εταιρεία σας προσωποποιημένη υποστήριξη και προνόμια που θα αλλάξουν την ψηφιακή σας εμπειρία, επισκεφθείτε το site της Εθνικής Τράπεζας και συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.