Σύνδεση μεταξύ Κέρκυρας και Βίλνιους, την πρωτεύουσα της Λιθουανίας, με συχνότητα δύο πτήσεων την εβδομάδα, ενόψει του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2018, ανακοίνωσε αεροπορική εταιρία οικονομικών πτήσεων.

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και η αεροπορική εταιρεία προσφέρει γι’ αυτό εισιτήρια σε πολύ χαμηλές τιμές για τις πτήσεις έως και τον Μάιο.

«Η καλή συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τις αεροπορικές εταιρείες, τους tour operators και τους φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού αποδεικνύεται καθημερινά. Τα Ιόνια Νησιά πλέον βρίσκονται σταθερά στις προτιμήσεις όλο και περισσότερων πάροχων αεροπορικών συνδέσεων και τα δρομολόγια που συνδέουν τα νησιά μας με προορισμούς του εξωτερικού πληθαίνουν. Εκ παραλλήλου, γίνονται ζωηρά βήματα για την επιμήκυνση της σεζόν, διότι οι παραπάνω πτήσεις ξεκινούν από το Μάρτιο του 2018, συνεπώς έχουμε και ποιοτικά και ποσοτικά θετικές επιπτώσεις στην τουριστική οικονομία. Η τουριστική περίοδος του 2018, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις προκρατήσεις που υπάρχουν, θα είναι μια ακόμη καλή χρονιά για τα Ιόνια Νησιά», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής, Σπύρος Γαλιατσάτος.