Καθημερινό δρομολόγιο από την Αθήνα προς το Λονδίνο θα ξεκινήσει στις 29 Απριλίου 2018 η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και στην Ανατολική Ευρώπη WIZZ.

Προσφέροντας το 2018 συνολικά εννέα δρομολόγια με πτήσεις χαμηλού κόστους, η WIZZ καταλαμβάνει τη θέση της τρίτης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Υπενθυμίζεται πως, εκτός από τη σύνδεση με το Λονδίνο, την άνοιξη του 2018 θα ξεκινήσουν τα νέα δρομολόγια της WIZZ από την Αθήνα προς Βουκουρέστι, Κλουζ-Ναπόκα, Βουδαπέστη, Σόφια, Κιουτάισι, Κισινάου, Κατοβίτσε και Βίλνιους.

«Η WIZZ για το 2018 αυξάνει τη δραστηριότητά της κατά 657% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, με συνολικά περισσότερες από 730.000 διαθέσιμες θέσεις στα δρομολόγια της εταιρείας προς και από την Ελλάδα. Επιπλέον, από την αρχή του 2017, 97.000 επιβάτες αξιοποίησαν τους χαμηλούς ναύλους της WIZZ και την εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία στο αεροσκάφος προς και από την Ελλάδα, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση 39% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Το εκτεταμένο δίκτυο της WIZZ από την Ελλάδα περιλαμβάνει πλέον 17 δρομολόγια σε οκτώ χώρες. Πετώντας από έξι ελληνικά αεροδρόμια, η εταιρεία ενισχύει την εισερχόμενη και εξερχόμενη τουριστική κίνηση και ενδυναμώνει τους επιχειρηματικούς δεσμούς με τις χώρες που εξυπηρετούνται με τα δρομολόγια. Όλες οι πτήσεις θα εκτελούνται με Airbus A320, 180 θέσεων και A321, 230 θέσεων.